ØsterrikeHos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Østerrike. Så, hvis du skal reise til Østerrike eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Østerrike, vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Østerrike. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - leie av ferieboliger

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Østerrike

Østerrike Østerrike er et vakkert ferieland i Sentral-Europa som er omgitt av land på alle sider, landet grenser mot Liechtenstein og Sveits i vest, Italia og Slovenia i sør, Ungarn og Slovakia i øst, og Tyskland og Tsjekkia i nord. Landet har rundt 10 millioner innbyggere og det offisielle språket i Østyerike er tysk. De viktigste byene er hovedstaden Wien, som ligger ved Donau, Salzburg, Innsbruck, Graz og Linz. Den store fjellkjeden Alpene går igjennom Østerrike, og elven Donau renner gjennom landet. Med sin plasering i Alpene er Østerrikes vestlige og sydlige deler fjell, det høyeste fjellet er Grossglockner på nesten 4.000 meter. Den nordlige og østlige del av landet er hovedsakelig kupert terreng. Klimaet er temperert, med kalde vintre og kjølige somre. Attraksjoner i Østerrike Det imponerende landskapet i Østerrike er dominert av Alpene, som dekker over halvparten av landet. Alpene er også en av hovedgrunnene til at man reiser til Østerike, det finnes et fantastisk utvalg av alpine anlegg, lyper, bakker og fasiliteter for en vellykket skiferie. De største alpindestinasjonene er Arlberg, St. Anton, Zillertal, Wilder Kaiser, Sölden, Ischgl, Saalbach-Hinterglemm, Wagrain, Zemmering og Bagdastein. På skisportsstedene som ligger ved de store isbreene Stubaier, Sölden ogTuxer kan du faktisk stå på ski hele året. After-ski i Østerike omfatter som regel øl og den Østerrikske after-ski stemningen er verdensberømt. Østerrike har dessuten masse alpinsentre med tilbud tilpasset barn, "fun parks" og "snow parks”, så hele familien vil trives. Østerrike er et ferieland som har en mengde tilbud, både i sommersesongen og om vinteren. Slottet i Wien er på verdensarvlisten og et besøk til gamlebyen i Salzburg er et must. Østerike har også mange flotte elver som man bør besøke uansett årstid. Østerrike byr også på flotte shoppingmuligheter og arkitektur preget av påvirkning fra romerne, hunnerne, lombarderne, ostrogoterne, bayrerne, frankerne og habsburgerne. Østerrike har et imponerende rikt kulturliv, og har vært hjemlandet til store komponister som W. A. Mozart, Joseph Haydn, Franz Schubert, Johann Strauss og Gustav Mahler. Du vil finne massevis av severdigheter knyttet til viktig europeisk historie, kulturskatter og unik arkitektur i Østerike. Wachau-dalen er oppført på Unescos verdensarvliste og byr på vakker natur, fantastisk arkitektur og flere gamle klostere, som for eksempel Kloster Melk. Overalt i Østerrike vil du også finne sjarmerende og velstelte dorfer (landsbyer) som har små koselige hoteller og spisesteder.

Østerrike


Østerrike er et vakkert ferieland i Sentral-Europa som er omgitt av land på alle sider, landet grenser mot Liechtenstein og Sveits i vest, Italia og Slovenia i sør, Ungarn og Slovakia i øst, og Tyskland og Tsjekkia i nord. Landet har rundt 10 millioner innbyggere og det offisielle språket i Østyerike er tysk. De viktigste byene er hovedstaden Wien, som ligger ved Donau, Salzburg, Innsbruck, Graz og Linz. Den store fjellkjeden Alpene går igjennom Østerrike, og elven Donau renner gjennom landet.


Med sin plasering i Alpene er Østerrikes vestlige og sydlige deler fjell, det høyeste fjellet er Grossglockner på nesten 4.000 meter. Den nordlige og østlige del av landet er hovedsakelig kupert terreng. Klimaet er temperert, med kalde vintre og kjølige somre.


Attraksjoner i Østerrike

Det imponerende landskapet i Østerrike er dominert av Alpene, som dekker over halvparten av landet. Alpene er også en av hovedgrunnene til at man reiser til Østerike, det finnes et fantastisk utvalg av alpine anlegg, lyper, bakker og fasiliteter for en vellykket skiferie. De største alpindestinasjonene er Arlberg, St. Anton, Zillertal, Wilder Kaiser, Sölden, Ischgl, Saalbach-Hinterglemm, Wagrain, Zemmering og Bagdastein. På skisportsstedene som ligger ved de store isbreene Stubaier, Sölden ogTuxer kan du faktisk stå på ski hele året. After-ski i Østerike omfatter som regel øl og den Østerrikske after-ski stemningen er verdensberømt.

Østerrike har dessuten masse alpinsentre med tilbud tilpasset barn, "fun parks" og "snow parks”, så hele familien vil trives.


Østerrike er et ferieland som har en mengde tilbud, både i sommersesongen og om vinteren. Slottet i Wien er på verdensarvlisten og et besøk til gamlebyen i Salzburg er et must. Østerike har også mange flotte elver som man bør besøke uansett årstid. Østerrike byr også på flotte shoppingmuligheter og arkitektur preget av påvirkning fra romerne, hunnerne, lombarderne, ostrogoterne, bayrerne, frankerne og habsburgerne.


Østerrike har et imponerende rikt kulturliv, og har vært hjemlandet til store komponister som W. A. Mozart, Joseph Haydn, Franz Schubert, Johann Strauss og Gustav Mahler. Du vil finne massevis av severdigheter knyttet til viktig europeisk historie, kulturskatter og unik arkitektur i Østerike. Wachau-dalen er oppført på Unescos verdensarvliste og byr på vakker natur, fantastisk arkitektur og flere gamle klostere, som for eksempel Kloster Melk. Overalt i Østerrike vil du også finne sjarmerende og velstelte dorfer (landsbyer) som har små koselige hoteller og spisesteder.Områder, ØsterrikeMest populære steder ØsterrikeØsterrike på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt