AustraliaHos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Australia. Så, hvis du skal reise til Australia eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Australia, vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Australia. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Sammenlign å finn beste pris - finn.no/reise

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Motta tilbud på pakkereiser ( hotell/leilighet+fly ) fra flere byråer. Gratis tjeneste

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Australia

Australia er et land i Oseania sør for Indonesia og Papua Ny Guinea. Australia ar svært, faktisk så er Australia verdens sjette største land regnet etter flateinnhold og det bor overkant av 20 millioner mennesker i Australia. På den østlige siden av landet ligger Stillehavet, på den vestlige Det indiske hav.

Australia er et land med uendelig mye å by på; som for eksempel verdens største korallrev, Great Barrier Reef, strekker seg 2 000 km langs den nordøstre kysten. Verdens største monolitt, Mount Augustus, ligger i Vest-Australia. Det høyeste punktet i Australia er Mount Kosciuszko på 2228 meter.

Severdigheter i Australia

Australia kan skilte med mange severdigheter og attraksjoner. I Australia finner du flotte attraksjoner som er med i verdensarvlisten som: Kakadu nasjonalpark, Great Barrier Reef, Willandrasjøene, Den tasmanske villmark, Lord Howe-øyene, Gondwana-regnskogen, Uluru-Kata Tjuta nasjonalpark, Tropeområdene i Queensland, Shark Bay i Vest-Australia, Fraser Island, Heard- og McDonaldøyene, Macquarieøya, Blue Mountains-området, Purnululu nasjonalpark, Royal Exhibition Building og Carlton Gardens.

Og sist, men ikke minst: Operahuset i Sydney.

Australia kan by på det meste: alt fra turer i den ville naturen og dyreparker med eksotiske dyr til moderne byggverk som operahuset i Sidney. Australia er en drøm for naturfotografer på grunn av det spesielt vakre lyset her. Klimaet i Australia varier veldig fra hvor du oppholder deg, med tropisk i nord og temperert i Sør.

I vest finnet man det naturskjønne Australia, med små koselige landsbyer og få turister, mens gullkysten i øst har storbyer, deilige badestrender og verdens største korallrev. Midt imellom finner man steiner som skifter farge ved soloppgang og solnedgang. Og nord i Astralia finner du de gigantiske naturparkene fulle av vilt dyreliv.

Sport i Australia

Sport og utendørsaktiviteter er veldig populært i Australia ved at man har et klima som gjør man kan ferdes ute året rundt. Mange surfere regner Astralia som noe av det største.

Store sporter i Australia er hestekappløp, surfing, australsk fotball og rugby, hvor det australske landslaget er et av de mest fremgangsrike i verden. Også cricket og svømming er populære sporter. Siden 1996 har Formel 1-sesongen begynt i Australia (med unntak av i 2006). Innen tennis holdes turneringen Australian Open i begynnelsen av hvert år i Melbourne.

 Områder, AustraliaMest populære steder AustraliaAustralia på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt