Fly, pakkereiser, hotell, feriehus og leiebil, Sydney New South Wales, AustraliaHos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Sydney. Så, hvis du skal reise til Sydney eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Sydney, vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Sydney. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Sammenlign å finn beste pris - finn.no/reise

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Motta tilbud på pakkereiser ( hotell/leilighet+fly ) fra flere byråer. Gratis tjeneste

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Sydney, Australia

Sydney (uttales Sidney) er hovedstaden i den australske delstaten New South Wales, men ikke hovedstaden i Australia, som er Canberra. Sydney ble atablert 1788, er Australias eldste og største by med rundt 5 millioner innbyggere, noe som er rundt 20% av Australias befolkning. Idag er Sydney en metropol i Australia når det gjelder bl.a finans, transport, handel og kultur.

Sydney blir ofte omtalt som en av de peneste og mest livlige byene i verden, noe som har gjort byen til både et globalt og nasjonalt feriemål.

Attraksjoner i Sydney

Sydney var vertssted for Sommer-OL 2000, men Sydney er også kjent for sine flotte strender som ligger like ved byen, mest kjent er nok Bondi Beach og Manly Beach. Her kan du sole deg eller prøve deg på vindsurfing som er svært populært her.

Sydney byr på et fantastisk kulturliv, det er mange fester og festivaler som arrangeres i Sydney og operahuset Sydney Opera House er en av Sydneys flotteste severdigheter.

The Rocks i Sydney ligger ved foten av Sydney Harbour Bridge siom er plassert på den vestlige bredden av Sydney Cove. The Rocks er det eldste området i Sydney og er fullt av historiske bygninger, severdigheter, kafeer, restauranter og butikker.

Her finner du også Museum of Contemporary Art, Discovery Museum, The Merchants House, Susannahs Place og Cadman's Cottage som er Sydneys eldste bolig.

Taronga Zoo er Australias største zoologisk hage og byr på eksotiske og innfødte dyr. Tarongas ligger langs vannkanten på et av de aller vakreste utsiktspunktene i Sydney. Herfra kan du nyte utsikten mot hele Sydney Cove, Operahuset og Harbour Bridge.

Om du liker litt mer fart og spenning bør du leie en jetbåt på Sydney Harbour for å få med deg Sydney fra an annen og mer spennende vinkel. Selv om Sydney er en dyr by finner du attraksjoner, opplevelser og mat i alle prisklasser her.

 
Steder, New South Wales

Sydney, Australia på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt