Fly, pakkereiser, hotell, feriehus og leiebil, Cairns Queensland, AustraliaSkal du reise til Cairns i Australia eller trenger du overnatting på hotell i Cairns? Vi gir deg oversikt over alt fra eksklusive til rimelige hotell, feriehus, fly, leiebil og pakkereiser i Cairns. På Dittferiested.no finner du en liste over nettsider som tilbyr reiser til Cairns i Australia.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Sammenlign å finn beste pris - finn.no/reise

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Motta tilbud på pakkereiser ( hotell/leilighet+fly ) fra flere byråer. Gratis tjeneste

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Cairns i Australia

Cairns er den tropiske juvelen i Australia. Hit strømmer både australske og internasjonale turister for å nyte det fantastiske varme klimaet og den utrolige naturen. I øst finner du verdens mest kjente korallrev, Great Barrier Reef og i vest ligger fjellkjeden the Great Dividing Range. Begge stedene byr på natur-opplevelser du aldri vil glemme. Selve byen Cairns har de siste årene gjennomgått store oppgraderinger og fremstår som et moderne, tropisk turistparadis hvor du har tilgang til det meste du forbinder med Australia.

Mer om Cairns i Australia

Cairns i Australia er det perfekte utgangspunkt for deg som vil oppleve plante-og dyrelivet i regnskogen. Dersom en tur i firehjulstrekker på smale skogsveier med tilhørende fjellvandring og bading i små kulper blir litt for nært naturen, kan man velge å oppleve regnskogen via gondoler som glir bare noen meter over tretoppene. Snorkling eller dykking ved korallrevet er”påkrevd” når man besøker Cairns, men også her finnes flust av familievennlige alternativer som turer i cruisebåt eller mindre båter, som lar dere oppleve korallrevene og de vakre øyene i nærheten.

Familieopplevelser i Cairns

Enten dere velger en resort-badeferie på en av de flotte øyene utenfor Cairns eller har base på land, kan dere bade alt dere orker. De 74 tropiske øyene som utgjør The Whitsundays er et verdenskjent ferieparadis. Opplev The Whitsundays med båt og få en ferie dere vil leve på lenge. Barn og voksne lar seg fascinere av krokodiller, og disse ser dere på nært hold på en av besøksgårdene i Cairns.

Kulturopplevelser i Cairns


Tjapukai Aboriginal Cultural Park startet som en liten teatergruppe i Kuranda 1987. Med støtte og engasjement fra både svarte og hvite australiere har gruppen i dag utviklet seg til et stort kultursenter hvor man kan oppleve historien og levesettet til Tjapukaifolket, eller Folket fra regnskogen, som navnet betyr. Opplev dans, musikk og tradisjonell matlaging. Lær hvordan man kaster en boomerang og bli med på padletur på innsjøen hvor du kan se fisk og skilpadder på nært hold.

Kort om aktiviteter i Cairns, Australia

Bading, snorkling, dykking, bungeejumping, dypvannsfisking, båtturer, regnskogvandring, ridning, krokodille og emu besøksgårder, Aboriginal Cultural Park, sightseeing via luftballong, fallskjermhopping, helikopterturer, fuglekikking, rafting +++

Besøk den offisielle turist portalen til Cairns, Australia for en komplett oversikt.
Steder, Queensland

Cairns, Australia på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt