BrasilHos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Brasil. Så, hvis du skal reise til Brasil eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Brasil, vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Brasil. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Sammenlign å finn beste pris - finn.no/reise

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Motta tilbud på pakkereiser ( hotell/leilighet+fly ) fra flere byråer. Gratis tjeneste

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Forbundsrepublikken Brasil er Sør-Amerikas største stat, både i folketall og i areal. Brasil er verdens 5. største land og det bor nesten 200 millioner innbyggere der. Hovedstaden heter Brasilia og det offisielle språket er portugisisk, men de fleste forstår også spansk siden portugisisk ligner mye på spansk. Brasil grenser mot Bolivia, Peru, Colombia, Uruguay, Argentina, Paraguay, Venezuela, Guyana, Surinam og Fransk Guyana. Brasil inneholder store jordbruksområder og regnskoger og er rikt på naturressurser. Hovedstaden er Brasilia, andre store byer er São Paulo, Rio de Janeiro og Belo Horizonte.

Strender i Brasil
Brasil er ett fasinerende land som trekker flere og flere turister til seg. I Brasil finner vi endeløse strender og vakker natur, et yrende dyre- og planteliv og en vennlig befolkning. I Brasil er det mye kriminalitet og veldige  kontraster mellom fattige og rike, som turist i Brasil bør du derfor passe på lommeboka og bevege deg sammen med andre. Rio i Brasil går for å være en av verdens vakreste byer, den ligger til med havet og kritthvite strender på den ene siden og grønne åser på den andre. Fra Corcovadofjellet med den kjente Kristus-statuen og Sukkertoppen har du en vanvittig utsikt over Rio og alle de legendariske badestrendene: Copacabana, Leme, Ipanema og Leblon.

Klima og natur i Brasil
Nord i Brasil ligger den gigantiske regnskogen i Amazonas. En omfattende hogst av regnskogen i Amazonas truer en rekke arter av både dyr og planter, som bare finnes der. Her ligger også Brasils høyeste punkt, Pico da Neblina som er hele 2994 meter over havet. De største elvene er Amazonas, Paraná med de imponerende Iguassú-fossene, samt Rio Negro, Xingu, Madeira, São Francisco og Tapajós. Vest i Brasil ligger store, flate områder samt våtmarksområdet Pantanal. Sør i Brasil er det mange åser og endel mindre fjell. Langs Atlanterhavskysten er det derimot flere fjellkjeder.

Klimaet i Brasil er typisk tropisk med unntak av den sørligste delen der det er temperert. Regnskogen i Amazonas opplever ofte høye nedbørsmengder, mens det i sør ofte er oversvømmelser og kuldegrader. I nordøst kan det av og til være lengre tørkeperioder. Vinteren i Brasil er fra juni til august, og sommeren fra desember til februar. Det er bare i det sørlige Brasil at det er noe særlig forskjell på årstidene. Det tropiske regnværet er ikke noe problem for planleggingen av en ferie eller reise i Brasil.Områder, BrasilMest populære steder BrasilBrasil på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt