Danmark - feriehus, sommerhus, ferge, feriebolig, feriecenter, ferie og hotell, DanmarkHos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Danmark - feriehus, sommerhus, ferge, feriebolig, feriecenter, ferie og hotell. Så, hvis du skal reise til Danmark - feriehus, sommerhus, ferge, feriebolig, feriecenter, ferie og hotell eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Danmark - feriehus, sommerhus, ferge, feriebolig, feriecenter, ferie og hotell, vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Danmark - feriehus, sommerhus, ferge, feriebolig, feriecenter, ferie og hotell. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.

Color Line Cruise - Et hav av opplevelser

Novasol - leie av ferieboliger

Feriehus - Book din Ferie i Danmark her!

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Danmark - et dejligt ferieland

Danmark er en av nordmennenes favoritter som ferieland. Vi lærte tidlig at det er ”Dejlig å være norsk i Danmark”, og vi står fremdeles sterkt i troen på det. I Danmark leier vi gjerne ferieboliger, eller vi bor på hotell. Danmark består av fastlandet Jylland, og en mengde større og mindre øyer. Blant de største øyene kan nevnes Sjælland, der København befinner seg, og Fyn som har Odense som ”hovedstad”. De mindre øyene Lolland, Falster og Møn er populære ferieøyer, som ligger sør for Sjælland, sammen med Langeland og Ærø. Øyene Samsø, Anholt og Læsø er også populære ferieøyer, for ikke å snakke om Bornholm i Østersjøen.

Mer om Danmark

Danmark har lange tradisjoner som ferieland. Ikke så rart, tatt i betraktning danskenes avslappede forhold til livet, deres bugnende ”frokostbord”, gleden av lune ”smørrebrød”, ”en lille en” og en ”håndbayer”. Alt sammen uttrykk for livsglede, appetitt og et godlynt sinnelag. Det man kan gjøre i morgen, trenger man s’gu ikke bale med i dag. Danmark har en mengde feriedestinasjoner spredt utover det ganske land. Som en del av kontinentet er ting i Danmark litt annerledes enn hjemme, og det er jo litt av vitsen med å reise på ferie.

Dejlig å være norsk i Danmark
Danmark består også av en drøss store og små øyer.  De største øyene heter Sjælland, som er øya der København er, og Fyn med nydelige Odense som sin største by. De øvrige øyene Falster, Møn, Lolland, Ærø og Langeland ligger lett tilgjengelige sør for Sjælland, en time fra København. Andre ideelle ferieøyer er Anholt, Læsø, Samsø og vakre Bornholm i Østersjøen.

Danmark, og særlig København er populært som feriested hos oss nordmenn. Det er ”Dejlig å være norsk i Danmark” og dette lille landet gir besøkende ofte en tilbakelent stil og et lite smil. Danmarksferien foregår enten i ferieboliger, på strandhotell ved Danmarks lange kyst eller på et hotell i København, rett ved tivoliet eller dyreparken.

Ferielandet for barn og familien
Familien og barna kan kose seg sikkelig i både København og Sjælland. I København kan familien kose seg på det verdenskjente Tivoliet, Zoo i København er også en genial familieattraksjon. Også Sjælland kan by på moro for hele familien.Områder, DanmarkMest populære steder DanmarkDanmark, Danmark på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt