Feriehus og hotell, Skagen Nordjylland, DanmarkHos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Skagen. Så, hvis du skal reise til Skagen eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Skagen, vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Skagen. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.

Color Line Cruise - Et hav av opplevelser

Novasol - leie av ferieboliger

Feriehus - Book din Ferie i Danmark her!

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Skagen i Danmark

Skagen er en attraktiv og svært populært ferieby helt nord i Danmark, som foretrekkes av mange barnefamilier. Skagen er spesielt kjent for sin lystbåthavn, der turistene legger til med sine ulike fartøyer og skaper et yrende menneskeliv. Når du har kommet deg til Skagen, nord i Danmark, har du tilgang til en av Danmarks mest særpregende byer. Skagen er Danmarks nordligste by, der fiske alltid har betydd mye som næring. Byen yrer av liv og ferierende folk i sommersesongen. Bebyggelsen er et kapittel for seg. De lave kalkede husene i den spesielle gulfargen, som har fått byens egne navn, Skagengul, er sammen med de karakteristiske hvite kantene på taksteinen, lett gjenkjennelig.

Mer om Skagen i Danmark

Her er praktfulle sandstrender og vakker natur. Mange av våre mest kjente malere oppholdt seg her på 1880-1890-tallet på grunn av det flotte lyset. Noen av de kjente bildene kan du se i Skagen Museum. Få også med deg Den Tilsandede Kirke fra 1300-tallet, som ligger 5 km sør for byen.
Skagens strender innbyr til bading, soling, vandreturer og strand- og vannsportsaktiviteter. Her er massevis av muligheter for deg som liker å fiske. For golfentusiaster finnes det en 18-hulls bane og en par 3 bane med 6 hull 19 km unna, i Ålbæk.
Nord for Skagen ligger Grenen, en sandformasjon som vokser med 10 meter hvert år, av sand som blåser nordover fra Sjællands vestkyst. Her møtes to hav, noe som skaper voldsomme strømforhold. Her, ytterst på Danmarks nordligste odde, er det strengt forbudt å bade. Men lengre sør på begge sider av Danmark er det flotte strender med gode bademuligheter, som for eksempel Sønderstrand, rett nord for havnen. Kort vei til Hirtshals og severdigheter med blant annet det berømte akvariet Oceanariet, og Fredrikshavn med shoppingmuligheter, gir muligheter for ekstra ferieopplevelser. Og husk, det er deilig å være norsk i Danmark!
Steder, Nordjylland

Skagen, Danmark på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt