Feriehus, hotell og leiligheter, Sjælland Sjælland, DanmarkHos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Sjælland. Så, hvis du skal reise til Sjælland eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Sjælland, vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Sjælland. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.

Color Line Cruise - Et hav av opplevelser

Novasol - leie av ferieboliger

Feriehus - Book din Ferie i Danmark her!

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Sjælland i Danmark

Sjælland er den største øya i Danmark. Flesteparten av innbyggerne her bor i hovedstaden København. Men det er mye å få med seg, også utenom hovedstaden. Her er supre shoppingmuligheter, masse aktivitetstilbud for barna og en mengde severdigheter for kulturinteresserte. Sjælland i Danmark er blitt svært populært. Sjælland har en rekke aktiviteter, og hvite strender og masser av bademuligheter, spesielt på nord- og vestkysten. Her ligger badebyene på rekke og rad: Hornbæk, Gilleleje, Tisvildeleje, Hundersted, Nykøbing og Sjællands Odde i nord, pluss Isefjord, innenfor. Videre sørover derfra via Kalundborg, Slagelse, Skælskør, Glænø og Knudshoved Odde finnes også flust av strender og koselige småsteder. I sørøst og nordover mot København ligger Fakse Bugt og Køge bukt, også med masser av strender. Hvilket paradis for familier og soltilbedere! Helt i sør ligger øyene Lolland, Falster og Møn, som ofte regnes som en del av Sjælland. Sjælland har mye å by på for både kunst- og kulturinteresserte og for barnefamilier!

Mer om Sjælland, Danmark

Flere og flere ferierer på Sjælland i Danmark for å oppleve dansk hygge og makelige feriedager. I København kan hele familien kose seg på det berømte Tivoli eller besøke den svært populære Dyrehavsbakken, hvor hjort og rådyr vandrer fritt omkring. Zoo i København står også høyt på listen over populære familieattraksjoner. For kulturinteresserte er Sjælland en skattekiste: mens kulturinteresserte kan besøke Nationalmuseet i København, med en mengde skatter fra jernalderen, som den berømte Solvognen og Gundestrupkjelen, drikkkehorn av gull, smykker, romerske drikkeglass og Hjortspringbåten fra ca 350 f Kr, en rekonstruert trebåt, slik vi kjenner båter fra hellerisninger. Nord for København ligger det et av Nord-Europas største og fineste renessanseslott, Kronborg, ved Helsingør. Er du på de kanter, er det Nationalhistoriske Museum Fredriksborg Slot et must for deg som er opptatt av kunst og kultur. Her finnes store kunstsamlinger i tillegg til alt som er å se av arkitektur.

Mer om kultur på Sjælland i Danmark

Merk at mange gamle slott er renovert og tilbyr overnatting og gourmetmat. I Danmark finnes dessuten en helt unik type middelalderkirker, hvitkalkede, med malte interiører, som regel med opprinnelige altertavler og sarkofager. Det finnes attraksjoner og severdigheter over alt. Et eksempel er byen Holbæk ved Isefjorden, som kan by på 3 museer, 6 gallerier, 5 middelalderkirker med kalkmalerier, et kloster, pluss alt det av livsglede, matglede og vidunderlig filosofisk latskaps som du bare finner i dette trivelige landet. Og Holbæk er ikke enestående i så måte. Søk og du vil finne! Mange av kystbyene i på vestkysten av Sjælland har fergeforbindelser med små og store øyer, og kan med fordel benyttes til dagsutflukter, eller simpelthen for å reise videre. Overalt finner du koselige kroer der du kan innta en sjenerøs, dansk lunsj med alt som hører til, eller nyte kveldsstemningen på et utested etter en god middag. Kort sagt er Sjælland et feriemål med noe for alle. Husk, det er deilig å være norsk på Sjælland Danmark!
Steder, Sjælland

Sjælland, Danmark på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt