Fiji-øyeneHos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Fiji-øyene. Så, hvis du skal reise til Fiji-øyene eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Fiji-øyene, vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Fiji-øyene. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Sammenlign å finn beste pris - finn.no/reise

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Motta tilbud på pakkereiser ( hotell/leilighet+fly ) fra flere byråer. Gratis tjeneste

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Fiji, eller Fijiøyene som det egentlig heter, er en republikk i Stillehavet, øst for Vanuatu, vest for Tonga og sør for Tuvalu. Fiji består av 322 øyer, men bare 30% er befolket. Fiji ligger 2000 km nord for New Zealand, altså nesten på andre siden av jorden fra Norge. Fijiøyene har behagelig temperatur hele året. På Fijiøyene finnes det mange naturskjønne øyer med kritthvite badestrender, svære palmer og klart vann. Fiji var engang kjent som "Kannibaløyene", men det er lenge siden nå. Nå er menneskene på Fijiøyene mer kjent for sine hyggelige smil enn sine merkelige spisevaner.

Attraksjoner på Fiji
Selv om det er mange biler og butikker i byer som hovedstaden Suva og flyplassbyen Nadi skal man ikke langt utenfor allfarvei for å oppleve det opprinnelige sydhavslivet. Her kan du treffe vennlige innfødte som lever slik man gjorde før de første hvite kom til landet. På øya Viti Levu, 40 minutters bilkjøring fra hovedstaden Suva, finner du Pacific Harbour Beach som er en helt perfekt strand for bading, snorkling og soling.

Hotellene på Fiji har vanligvis flere aktiviteter for hele familien og endel hoteller og resorter har egne opplegg for barn. Rett ved stranden ligger hotellet Central Resort, der kan du leie kano, vindsurfer eller en seilkatamaran. I tillegg tilbys aktiviteter som safari med vannscooter, dykking, fisking og tennis. Fiji kan også by mer spenstige ting som rafting og jetbåter, øyhopping eller turer innover i landet med firehjuling.

Varme, krystallklare laguner, fargerike korallrev og eksotiske fisker gjør Fiji til et perfekt feriested for dykkere. Fijiøyene har også en imponerende natur med fjell, regnskog og fosser. Å ta turen til de vakre Yasawaøyene i nordvest ved Fijiøyene er noe du absolutt bør få med deg når du er på Fiji.Områder, Fiji-øyeneMest populære steder Fiji-øyeneFiji-øyene på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt