Feriehus, fly, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil, FilippineneHos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Feriehus, fly, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil. Så, hvis du skal reise til Feriehus, fly, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Feriehus, fly, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil, vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Feriehus, fly, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Sammenlign å finn beste pris - finn.no/reise

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Motta tilbud på pakkereiser ( hotell/leilighet+fly ) fra flere byråer. Gratis tjeneste

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om

Filippinene er en republikk i Stillehavet som består av over 7.000 øyer som ligger rundt 100 km sørøst for det asiatiske fastlandet. Mot øst ligger Det filippinske hav, mot vest Sør-Kinahavet og mot sør Celebeshavet. Filippinene består av 3 imponerende øygrupper; Luzon-øyene med Mindore og Palawan i nord og vest, Sulu-øyene i sør og Visayan-øyene i midten. Filippinene er sammen med Øst-Timor og Sør-Korea et av de tre asiatiske land som har kristendom som dominerende religion. Sammen med den amerikanske innflytelsen har dette gjort Filippinene til et av Asias mest vestligorienterte land. Det snakkes rundt 105 forskjellige språk på Filippene, men landets offisielle språk er engelsk og filippinsk. Filippinsk brukes for det meste i Manila og provinsene rundt. De to offisielle språkene er de dominerende, men du har også kombinasjonen taglish som er en kombinasjon av filippinsk og engelsk. Alt i Filippinene er veldig billig, men myndighetene på Filippinene begår gjennom militærapparatet brudd på menneskerettighetene, likevel er det trygt å være turist i landet.

Severdigheter på Filippinene
Filippinene er et spennende og stort land hvor du kan slappe av og utforske hvite streder med palmer, blått hav og byer med yrende liv. Dette sammen med det varme klimaet er nok hovedgrunnene til at Filippinene regnes som et alternativ til Thailand.

Filippinene byr på mange aktiviteter: fjellklatring, dykking, golf, fotturer og vannsport. Mange backpackere drar også til Filippinene for å finne nye stier. Du kan finne helt ubebodde øyer på noen av de 7107 øyene som Filippinene består av, faktisk er over 60% ubebodde så en båttur rundt Filippinene er å anbefale.

Den mest folkerike øya er Luzon. Den yrende og spennende hovedstaden Manila ligger her med nesten 2 millioner innbyggere. I Manila er det alltid noe som er åpent, her finner du massevis av butikker, basarer, gateselgere, kafeer, restauranter, barer og utesteder. I regionen Metro-Manila, som inkluderer hovedstaden Manila og endel byer rundt, bor det over 15 millioner mennesker. Over halvparten av Filippinenes 91 millioner innbyggere bor på den største øya Luzon som ligger nord i Filippinene.Områder, FilippineneMest populære steder FilippineneFilippinene, Filippinene på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt