Sør-Frankrike, Frankrike

Skal du reise til Sør-Frankrike i Frankrike eller trenger du overnatting på hotell i Sør-Frankrike? Vi gir deg oversikt over alt fra eksklusive til rimelige hotell, feriehus, fly, leiebil og pakkereiser i Sør-Frankrike. På Dittferiested.no finner du en liste over nettsider som tilbyr reiser til Sør-Frankrike i Frankrike.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - leie av ferieboliger


Sør-Frankrike består av regionene Languedoc-Roussillon, Provence og Cote d’Azur. I denne delen av Frankrike finner vi noen av de mest blaserte og eksklusive ferie- og badebyene i hele verden, som St Tropez, Cannes, Antibes Nice, og Monaco. Men Sør-Frankrike er mye mer enn rivieraen og Cote d’Azur. Fra den spanske grensen i vest til utløpet av elven Rhone finner du vakre innlands- og kystlandskap som Côtes Vermeille, Côte d’Amethyste og våtmarksområdet Camargues. Langs denne blant nordmenn mindre kjente kystlinjen, finnes det en mengde interessante historiske byer, samt et utall sjarmerende bade- og feriebyer med milevis av flotte badestrender. Innlandet er kupert, og kan by på et vell av idylliske landsbyer med historisk bebyggelse fra middelalderen intakt. I denne delen av Frankrike vokste også den tidlige kristendommen frem under romertiden – du finner mengder av bygningsrester fra denne tiden og de senere århundrene. Byer som Narbonne, Montpellier, Nimes, Avignon og Marseille kan tilby kulturopplevelser du knapt trodde var mulig.

Mer om Sør-Frankrike

I fjellene Provence står enda en verden og venter på deg. Små middelalderlandsbyer i grå stein og pastellfargede murhus, smug pyntet med fargerike blomster, lyden av sirissene som forstummer i skumringen, varmen fra fjellene og brisen fra havet – alt det du drømmer om finnes her. Mange av dem med utsikt til Middelhavet, noen av dem høyt i fjellandskapet. Flere av byene i Sør Frankrike er på Unescos liste over Verdensarven: Avignon med sitt enorme pavepalass, Arles og Orange med sine romerske byggverk og pittoreske gamlebyer, akvedukten Pont du Gard, Canal du Midi som forbinder Middelhavet med Atlanterhavet og benyttes til kanalferie og den storslåtte festningsbyen Carcassonne – alle venter på å bli oppdaget. Byer som Nimes, Aix-en-Provence, Sète, Toulon og Uzes kan også by på sjarmerende bydeler, storslått arkitektur og flotte shoppingmuligheter. Den provençalske livsgleden, fargene, duftene og smilende er gratis, som det meste som virkelig betyr noe i livet. Sør-Frankrike er sansenes land. Bruk dem.Steder, Sør-FrankrikeMest populære steder FrankrikeSør-Frankrike, Frankrike på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt