Feriehus, hotell, fly og leiebil, Cinque Terre Nordvest-Italia, ItaliaSpar tid når du skal reise til Cinque Terre eller trenger overnatting på hotell i Cinque Terre. Her finner du en god oversikt over det du har behov for, til riktig pris. For at det skal være enkelt for deg, har vi utarbeidet en liste over nettsider som tilbyr et rikt utvalg reiser til Cinque Terre.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - leie av ferieboliger

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Cinque Terre i Italia

Cinque Terre i Liguria i Italia er en kjempeflott feriedestinasjon om du er oppatt av kultur og arkitektur, eller bare vil ha en avslappende badeferie. Cinque Terre kalles også 5 Terre (fem land) og er et nydelig område i Italia som består av fem små og sjarmerende fiskelandsbyer. De fem landsbyene i Cinque Terre er fra vest til øst (det vil si fra Genova til La Spezia): Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. Cinque Terre og fiskelandsbyene ligger ved Den italienske riviera i den østlige delen av Liguria-regionen på vestkysten av Italia, ikke så langt fra Toscana.

Litt om Cinque Terre- i Italia
Cinque Terre-området i Italia har status som nasjonalpark og står på UNESCOs verdensarvliste. Cinque Terre er populært blant turister fra hele Europa som ankommer med ferge eller jernbane. Byene er i stort sett bilfrie, men det er også mulig å ankomme i bil. Cinque Terre har også blitt svært populært blant backpackere på grunn av de tradisjonelle landsbyene og ikke minst de mange turstiene langs den kystlinjen og den vakre naturen.

Severdigheter i Cinque Terre
Cinque Terre-området er kjent for sin gode vin, i tillegg til oliven- og sitrondyrking. Byene har et allsidig tilbud om man er på badeferie med barn eller søker kulturopplevelser. Byene har flere vakre badestrender, med unntak av Corniglia, som ligger på en klippe over havet. Cinque Terre i Italia har massevis av kafeer og restauranter hvor du kan slå deg ned for å nyte et italiensk måltid eller en forfriskning. Restuarantene har særlig mye god fisk og annen sjømat.

Tranport i Cinque Terre
Det er lett å trives i Cinque Terre, enten du velger å rusle rundt i gater og smug blant de typiske pastellmalte murhusene eller langs badestrendene. Det går båter jevnlig mellom de 5 landsbyene. Det er fullt mulig å gå mellom de fem byene på én dag, men det er lengre mellom de fem landsbyene enn mange tror, så sykkel eller bil anbefales. Det er gangveier mellom noen av byene så for turvante turister er spaserturen ikke særlig anstrengende. Ett turtips er ta båten fra Monterosso til Riomagiore og gå langs en av de mange stiene tilbake.
Steder, Nordvest-Italia

Cinque Terre, Italia på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt