Sardinia, Italia

Spar tid når du skal reise til Sardinia eller trenger overnatting på hotell i Sardinia. Her finner du en god oversikt over det du har behov for, til riktig pris. For at det skal være enkelt for deg, har vi utarbeidet en liste over nettsider som tilbyr et rikt utvalg reiser til Sardinia.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - leie av ferieboliger


Verd å vite om Sardinia i Italia

Sardinia Sardinia er en vakker italiensk øy i Middelhavet mellom Italia, Spania, Tunisia og sør for Korsika. Sardinia er over 24.000 km² stor og har nesten to millioner innbyggere. Sardinia er en egen region i Italia, og den regionale hovedstaden i Sardinia heter Cagliari. Sardinia er Italias nest største øy, men selv om Sardinia er italiensk, snakker innbygerne her katalansk. Langs kysten rundt Sardinia er det fantastiske klippelandskap med vakre bukter, lange badestrender og grotter. På innlandet i Sardinia finner du fjell og høysletter i et nesten urørt landskap der der byene har et nesten provinielt preg. De største byene på Sardinia er Cagliari og Sassari, i tillegg har du de mindre byene Alghero, Olbia, Iglesias, Nuoro, Carboni og Oristano.

Havnebyene Porto Torres, Santa Teresa Gallura, Palau og Orbia har fergeforbindelser til Frankrike, Korsika og Italia, dessuten har Arbatax og Cagliari fergeforbindelse til Italia og Sicilia. Sicilia har også regelmessige fergeruter mellom Orbia, Arbatx og Cagliari, slik at det er lett å komme seg fra den ene delen av Sardinia til den andre.

Severdigheter i Sardinia
Sardinia i Italia har fullt av rundt tårn overalt i landskapet, dette er arkitektoniske perler fra oldtiden, kalt "nuragher" og er absolutt verdt et besøk. De fleste som reiser til Sardinia gjør det på grunn av de vakre badestrendene og det krystallklare vannet. Det er kjempebra feriebyer og badesteder rundt om hele Sardinia, du bør oppleve Cagliari og Capo Carbonara helt i sør, Bosa, Alghero og Porto Torres på den nordvestlige kysten, på hele østkystener det mange fine strender, og i tillegg har du badestrendene Spaggia di Porto Frailes, Cala Luna, Lido de Orri, Cala Sisine og Pedra Longa for å nevne noen.

De mest kjente badestrendene er imidlertid i nordøst, ved Costa Smeraldas mest eksklusive ferie-byer, der finner du Porto Cervo som troner som den mest eksklusive, omkranset av luksusbutikker, flotte hotell og massevis av stilige utesteder. På alle restaurantene i Sardinia får du servert den kjente gode, italianske maten, men Sardinia er også kjent for fremragende vin. Sardiske rødviner er gjerne fyldige og kraftige, spesielt når de laget på cannonau. Dagens hvite viner er varierte, friske og fruktige, spesielt vin på druen nuragus.

Aktiviteter på Sardinia
Sardinia i Italia kan tilby deg og familien et imponerende kulturliv, utforskining av fantastiske vanngrotter, leie av yacht, sykkelutleie, ridesentre, dykking, surfing og sist men ikke minst de spetakulære golfbanene Er Molas og Il Pevero.Steder, SardiniaMest populære steder ItaliaSardinia, Italia på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt