Fly, hotell, feriehus og leiebil, Toscana Toscana og Umbria, ItaliaSkal du reise til Toscana i Italia eller trenger du overnatting på hotell i Toscana? Vi gir deg oversikt over alt fra eksklusive til rimelige hotell, feriehus, fly, leiebil og pakkereiser i Toscana. På Dittferiested.no finner du en liste over nettsider som tilbyr reiser til Toscana i Italia.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - leie av ferieboliger

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Toscana i Italia

Toscana Toscana er en region i Italia som i nord grenser til Liguria og Emilia-Romagna, i øst til Marche og Umbria og i syd til Lazio. Toscana er inndelt i ti provinser: Arezzo, Firenze, Grosseto, Livorno, Lucca, Massa-Carrara, Pisa, Pistoia, Prato og Siena. Toscana har et areal på rundt 23 000 km² og har ca. 4 millioner innbyggere. Den største byen er Firenze, som ligger i den nordlige delen av regionen. Andre viktige byer er Pisa, Siena, Cortona, Grosseto og Lucca. Toscana i Italia har mye å by på for alle typer turister, både barnefamilier, unge og eldre. Toscana er sannsynligvis Italias mest populære region både hos internasjonale og italienske turister. Toscana kjennetegnes ved sitt maleriske landskap, med pinjetrær, sypresser, olivenlunder og vinranker. Toscana har et fantastisk flott, bølgende landskap med stemningsfulle middelalderbyer.

Attraksjoner i Toscana
Byer som Firenze, Pisa, Siena, San Gimignano, Lucca, Arezzo og Cortona har masse sverdigheter innen arkitektur (som de skjeve tårn i Pisa) i tillegg til mange kunst- og kulturopplevelser. De største byene i Toscana, som Firenze, Pisa og Siena har særlig flotte kirker og museer med kunst- og kulturskatter. Toscana har også en kystlinje med milevis av vakre badestrender mellom de koselige byene langs kysten. Både nord og sør i Toscana er det fjellrike områder og klipper med nydelige middelalderbyer du kan besøke.

Det toskanske kjøkken er internasjonalt berømt og består av massevis av lokale spesialiteter, sdet gjelder også de italienske vinene. Om du reiser til Chianti, San Gimigniano, Montalcino eller Montepulciano, finner du forskjellige kvalitetsviner av verdensklasse. Er du veldig interessert i vin, bør du de etter "Enoteca" som er vinhandel, disse har som regel også en restaurant tilknyttet.
Steder, Toscana og Umbria

Toscana, Italia på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt