Feriehus, fly, flybilletter, hotell, pakkereiser, leiligheter., MauritiusHos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Feriehus, fly, flybilletter, hotell, pakkereiser, leiligheter.. Så, hvis du skal reise til Feriehus, fly, flybilletter, hotell, pakkereiser, leiligheter. eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Feriehus, fly, flybilletter, hotell, pakkereiser, leiligheter., vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Feriehus, fly, flybilletter, hotell, pakkereiser, leiligheter.. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Sammenlign å finn beste pris - finn.no/reise

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Motta tilbud på pakkereiser ( hotell/leilighet+fly ) fra flere byråer. Gratis tjeneste

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Mauritius

Mauritius er en fin ferieøy langt sørvest i Det Indiske hav, rundt 850 km øst for Madagaskar og Afrikas kyst. Mauritius er om lag 65 kilometer lang og 40 kilometer bred. I tillegg til hovedøya Mauritius tilhører også St. Brandonøyene, Rodrigues og Agalegaøyene republikken Mauritius. Mauritius er sammen med Réunion en del av Maskarenene.

Den største byen er hovedstaden Port Louis som ligger på nordvest-kysten av øya. Sørover fra hovedstaden og opp på Wilhelmsplatået (Plaines Wilhelm) er det flere andre byer, etter størrelse er det Beau Bassin/Rose Hill, Vascoas-Phoenix, Curepipe og Quatre Bornes.

Mauritius er kjent som en av verdens flotteste ferieøyer, Mauritius har et deilig klima, kritthvite sandstrender og blått, rent hav.

Attraksjoner i Mauritius

Mauritius er omgitt av et stort antall mindre øyer, mange av dem ubebodde. Mauritius har flotte hoteller, resorter og utallige spisesteder med all mulig slags mat. Prisnivået i butikkene og restaurantene er på rundt 30% av norske priser.

Av severdigheter har faktisk Mauritius endel å by på. Har kan du oppleve dyphavsfiske av sverdfisk og andre eksotiske arter, det finnes båter i mange størrelser og prisklasser som tilbyr fisketurer. Snorkling er også en populær aktivitet siden vannet er glassklart og det er flotte koraller rundt øya.

Du bør legge turen innom Casela Nature & Leisure Park, den har rundt 150 fuglearter i alle farger, kjempeskilpadder, kenguruer, tigre og masse andre eksotiske dyr. Et annet ferietips er å besøke Vanilla Crocodile & Tortoise Park, her kan du oppleve banantrær, bambus, palmer og over 1000 Nil-krokodiller.

På Mauritius Sugar Museum kan du fordype deg i sukkerindustrien som har foregått i flere hundre år på øya. Den fargede jorden i Chamarel er et unikt naturfenomen som også kan være interessant.

 Områder, MauritiusMest populære steder MauritiusMauritius, Mauritius på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt