Feriehus, hotell og hytter, hytteutleie, Gålå Oppland, NorgeOm du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Gålå. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Gålå. Ønsker du overnatting på et hotell i Gålå? Se våre uslåelige priser på hotell, Gålå her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Leie av ferieboliger

Familiebil - Skoda octavia

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Se populære reisenettsider som tilbyr hytter


Verd å vite om Gålå

Gålå ligger en times kjøring nord for Lillehammer, nær Jotunheimen Nasjonalpark. Kombinasjonen av glimrende fasiliteter både for alpinister og langrennsløpere gjør at Gålå er et perfekt reisemål for familier og grupper med forskjellige ønsker og ferdigheter. På Gålå finner du 15 nedfarter og 7 skiheiser fordelt på begge sider av dalen. Kunstsnøanlegg i Valsfjell sikrer at over 60 % av løypene blir dekket av høykvalitetes kunstsnø, og de brede nedfartene er perfekte for telemarkskjøring. Gålå har terrengpark med et eget Big Jump-område, flombelysning og flere utfordrende rails. Gålå har et fantastisk turskiområde med 230 kilometer løyper, som prepareres for både skøyting og klassisk langrenn.

Gålå om sommeren

Gålå ligger i et usedvanlig vakkert høyfjellslandskap på cirka 950 meters høyde mellom Gudbrandsdalen og øvre del av Vestre Gausdal, med adkomst via ”baksidevegen” fra Vinstra, Harpefoss eller Hundorp. Gålå er de senere årene blitt mye omtalt på grunn av ”Peer-Gynt-spelet”, som finner sted i friluft i idylliske omgivelser ved Gålåvatn. Solbraa Setermuseum på Gålå er stedet der den første Gudbrandsdalsosten ble til, og dette spennende og levende museet er nylig tildelt Olavsrosa. Området rundt Gålå har mange flotte rekreasjonsområder med flere fine fiskevann. Det er naturen som er hovedattraksjonen her.

Mer om Gålå

Den kjente Peer-Gynt-vegen går parallelt med Gudbrandsdalen fra Fefor via Gålå til Skeikampen. Strekningen er 66 kilometer og det meste er bomveier. Det ligger mange hytter i fjellandskapet rundt Gålå. Gålå høyfjellshotell og hytter, Wadahl Høgfjellshotell og Wadahl Apartment tilbyr sammen med Rønneseter hyttetun og Fagerli fjellstue overnatting. Fiskekort til de mange fine fiskevannene får du kjøpt på hotellene. I tillegg til sportsfiske er det populært å sykle eller vandre i området. Sammen med Gålå er Skeikampen og Feforkampen populære destinasjoner både om sommeren og vinteren.Steder, Oppland

Gålå på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt