Fly, pakkereiser, hotell, feriehus og leiebil, Algarve Algarvekysten, PortugalSkal du reise til Algarve i Portugal eller trenger du overnatting på hotell i Algarve? Vi gir deg oversikt over alt fra eksklusive til rimelige hotell, feriehus, fly, leiebil og pakkereiser i Algarve. På Dittferiested.no finner du en liste over nettsider som tilbyr reiser til Algarve i Portugal.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - leie av ferieboliger

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Motta tilbud på pakkereiser ( hotell/leilighet+fly ) fra flere byråer. Gratis tjeneste

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Algarve-kysten i Portugal

Algarve er Portugals sørligste region. Den inneholder blant annet byene Faro, Albufeira, Lagos, Olhão, Tavira, Portimão og Silves. Algarve ligger ca. 500 meter over havet og har blitt et veldig populært feriested for turister. Den vakre og sjarmerende Algarve-kysten i Portugal har siden 70-tallet vært en av de mest besøkte og populære kystlinjer i Sør-Europa. De fleste og de beste strendene ligger langs kysten mellom Albufira og Spania, men det er flotte bade- og strandforhold også andre steder i Algarve. Badestrendene, byene og fiskerlandsbyene i Algarve regnes som helt unike. Strendene i Algarve ligger vanligvis mellom de vakre sandsteinsklippene. I byene og landsbyene finner du gamle bydeler med hvitkalkede hus og kafeer og restauranter med skygge og utendørs servering. Lokalbefolkningen i Algarve i Portugal er vennlig og smilende. På den vakre Algarvekysten finner du flere koselige fiskerlandsbyer eller småbyer. Flere av disse tettstedene i Algarve ligger rett ved badestrendene. Dermed kan du gå direkte fra stranden og finne nesten uberørt bebyggelse som er flere hundre år gammel. Algarve har også flere badeparker å velge mellom. Slide & Splash og Aqualand regnes som de to beste.

Opplevelser for familien og barna i Algarve
ZooMarine er et lite ferieparadis for hele familien og ligger rett ved Albufeira. Der kan man prøve hoppeland, besøke en magisk eventyrskog eller svømme med delfiner. Her finner du også badebassenger, berg-og-dalbane, piratskip og pariserhjul. Du finner også store basseng med undervannsvinduer, krokodiller, pelikaner og papegøyer i parken.

Legg også turen innom Planet Awareness Centre som har audiovisuelle programmer for voksne og barn hvor familien får kunnskap om miljø og klima på en underholdende måte. Oceanus heter det store akvariet som inneholder mange fiske- og dyrearter. ZooMarine har selvsagt også kafeer, restauranter og butikker.

Attraksjoner rundt Algarve i Portugal
De deilige og svære sandstrendene ligger mellom bratte klippeformasjoner og grotter. Nyt en spasertur langs strendene og utforsk en av de mange grottene som ligger langs strandlinjen i Algarve. Mange av Portugals beste severdigheter ligger innen rekkevidde fra Algarve i Portugal. Et besøk til hovedstaden Lisboa er å anbefale, det samme gjelder selvsagt et besøk til Europas sydvestligste odde, Cabo São Vicente, hvor Henrik Sjøfarerens navigasjonsskole lå.

Algarvekystens mangfold har utvilsomt noe å by på for enhver smak. Fiskerlandsbyen Olhos de Agua har en eventyrlig sandstrand og en stemningsfull atmosfære, feriebyen Praia da Rocha har alt som trengs for en herlig ferie og Albufeira syder av liv dag og natt.
Steder, Algarvekysten

Al garve, Portugal på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt