Feriehus, fly, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil, SpaniaHos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Feriehus, fly, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil. Så, hvis du skal reise til Feriehus, fly, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Feriehus, fly, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil, vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Feriehus, fly, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.Novasol - leie av ferieboliger

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Spania

Spania Spania er et vakkert ferieland på Den iberiske halvøy i Sør-Europa. Spania grenser mot Andorra og Frankrike i nord, mot Gibraltar og Middelhavet i sør og mot Portugal i vest. Dessuten grenser byene Ceuta og Melilla mot Marokko.

Spanias hovedstad er Madrid og det høyeste fjellet i Spania er det vulkanske Teide (3717 moh.), som ligger på Tenerife. Det spanske kongedømmet omfatter også øygruppen Balearene (bl.a. Menorca, Mallorca og Ibiza (Eivissa) i Middelhavet), Kanariøyene (i Atlanterhavet) og La Isla Perejil (i Middelhavet).

Spania er blandt de mest populære feriemålene for nordmenn. Feriested som Mallorca, Ibiza, Costa del Sol, Kanariøyene, Costa Brava, Costa Blanca og Costa del Sol er svært populære blant solhungrige nordmenn. Men Spania er mye mer enn badestrender og deilige feriedager i solen.

Severdigheter i Spania

Hele Spanias nordlige kyst mot Atlanterhavet har mange flotte badebyer og attraksjoner som den unike pilgrimsbyen Santiago de Compostela. Spanias gigantiske innland har masse å tilby innen bl.a. kultur.

Byer som Aragon, Castilia y Leon og Catalonia. Madrid, Granada, Valladolid, Toledo, Salamanca, Merida, Zaragoza, Pamplona, Cordoba, Burgos, Caceres, Sevilla og Leon kan by på fantastisk arkitektur og vakre kirker og museer. Langs elvene er det flotte landskap med historiske byer og landsbyer.

Om vinteren kan du besøke flere flotte vintersportssteder i fjellene her.

På Spanias sørlige del og Middelhavskyst kan du besøke kystområdet Costa Brava i nord som har små koselige fiskerlandsbyer og Costa Dorada med storbyen Barcelona og Costa del Azahar med Valencia.

Så har du Costa Blanca med Alicante og Benidorm, mens Costa del Sol med Malaga rekker helt sør til Gibraltar. Fra Cadiz til grensen mot Portugal har du en flott kyst med feriestedet Costa de la Luz som ett av de beste.

Storbyer i Spania

Storbyene Barcelona, Valencia, Malaga og Cadiz har masse muligheter for all slags shopping, i tillegg er det mange severdigheter innen kultur, historie og flotte badestrender.

Middelhavskysten er kjent for arkeologiske funn, her kan du finne kulturskatter fra fønikisk tid rundt 700 år før Kristus i tillegg til romerske og greske funn fra 600-200 år før Kristus for å nevne noen av de viktige periodene.

Menorca og Mallorca

Menorca er en vakker øy på nordkysten av Spania med klippelandskap og mange flotte badestrender med finkornet, hvit sand. Her finner du flotte bade- og feriebyer som Le Serpentona, Arenal d’en Castell, Fornells, Binibequer, Cala en Porter, Son Bou, Sant Jaume og Tamarinda. Mallorca har vært et godt besøkt feriested helt siden 1800-tallet.

Det finnes mange populære bade- og feriebyer langs kysten rundt hele Mallorca. Steder som Palma by, Alcudía, Palma Nova, Puerto de Pollensa, Santa Ponsa, Puerto de Sollér, Magaluf og Cala Millor er kjempepopulære ferie- og badesteder.

 Områder, SpaniaMest populære steder SpaniaSpania, Spania på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt