Pakkereiser, feriehus, hotell, fly og leiebil, Alicante Valencia og Costa Blanca, SpaniaSkal du reise til Alicante i Spania eller trenger du overnatting på hotell i Alicante? Vi gir deg oversikt over alt fra eksklusive til rimelige hotell, feriehus, fly, leiebil og pakkereiser i Alicante. På Dittferiested.no finner du en liste over nettsider som tilbyr reiser til Alicante i Spania.Novasol - leie av ferieboliger

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Alicante i Spania

Alicante er en by i Spania, den er hovedstad i provinsen Alicante i den sørlige Valencia-regionen ved Middelhavet. Alicante på Spanias Costa Blanca er en viktig havneby og det åttende største byområdet i Spania. Alicante er også en av de raskest voksende byene i Spania. Økonomien er hovedsakelig basert på turisme og vinproduksjon. I tillegg til vin eksporterer byen også olivenolje og frukt. Områdets spesialitet når det gjelder mat er turrones - nougat av honning og mandel. Det meste i Alicante i Spania er tilpasset feriegjestene skal ha en behagelig ferie. Det gjelder både dem som kommer til Alicante med fly, bil eller via havet i egne båter. Alicantes har en moderne marina og du finner du fortausrestauranter og kafeer over alt, både langs havnepromenaden og i sentrum av Alicante. På strendene er det mange strandbarer og kafeer,i tillegg er det kort vei til fortausrestaurantene.

Shopping i Alicante
Alicante utrolig mange butikker, her finner du sportsbutikker, klesbutikker, teppebutikker, gullsmeder og mye flott håndarbeid i butikkene. Butikkene i Alicante er åpne til sent på kvelden. Alicante har også svære shoppingsentere så behovet for å kjøpe noe bør kunne bli dekket. Og når du blir lei av butikkene, er det massevis av kafeer, puber,  barer og restauranter man kan kose seg på.

Transport i Alicante i Spania
Innad i byen er buss og taxi gode alternativer om du ikke ønser å bruke bena for en mer intim opplevelse. Flyplassen i Alicante heter El Altet og derfra er det enkelt å komme seg inn til sentrum av Alicante. Flyplassen i Alicante er en av Spanias travleste flyplasser, det går fly til og fra Skandinavia og resten av Europa daglig.
Steder, Valencia og Costa Blanca

Alicante, Spania på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt