SverigeNår du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Sverige.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Se populære reisenettsider som tilbyr hytter


Sverige – alle nordmenns ferieland!

Sverige er et uhyre populært ferieland for nordmenn i alle aldre. Sverige har et svært variert tilbud for feriebesøkende, enten disse søker familieferie med bademuligheter, fjellvandring, landlig ferie, byferie, kulturopplevelser eller aktiviteter for barna. Sverige er et rimelig land å feriere i, og har allsidige overnattingstilbud for alle. Sverige var en stormakt i europeisk sammenheng allerede på 1600-tallet, og fra denne tiden finnes det et ganske stort antall slott, festningsverk og byer med helt unike kulturmiljøer, som for mange er en fryd å oppdage, gjerne sammen med barn og unge. Sverige har også lange tradisjoner med opplevelser for barn, enten det gjelder fornøyelsesparker eller opplevelsessentere knyttet til barnelitteraturen, som Gøteborgs Liseberg, Stockholms Skansen eller Astrid Lindgrens Vimmerby i Småland. Under hver landsdel finner du beskrivelse av fornøyelsesparker og andre familieattraksjoner.

Mer om Sverige

Sverige består av flere landskaper med forskjellige naturgitte egenskaper. Sverige kan by på det fjellrike nordvest og Bottenvikens overraskende mange fine familietilbud, inklusive bademuligheter. Sveriges øyer i Østersjøen er også svært populære feriedestinasjoner for både familier og andre. Østersjøens kyst har flere byer og småbyer som i sommerhalvåret fremstår som rene ferieidyller. De vakre og unike øyene Gotland og Øland har begge svorne tilhengere som vender tilbake år etter år for å oppleve historie, familiemoro, unike landskap og menneskelig varme. Det flate, halvdanske Skåne med alle sine idylliske småbyer, og storbyer som Lund og Malmø, er også populært blant både barnefamilier og kulturinteresserte. Västkusten er et av de landskap som besøkes mest av nordmenn på bil- eller båtferie. Byene Stockholm og Göteborg er av mange grunner barnas favoritter.

Sverige – historiske miljøer og opplevelser

Sverige har også en lang og dramatisk historie, og mye å vise til av arkitektur. Sverige var en stormakt i europeisk sammenheng allerede på 1600-tallet. Fra denne tiden finnes det mange storslagne slott, festningsverk og byer med helt unike kulturmiljøer. Mange nordmenn blir overrasket over å oppdage historiske byer og miljøer. Slike oppdagelsesferder er like spennende for barn og unge, som for voksne. Jamtli Historieland i Östersund er et eksempel. Det er et museum der du reiser bakover i historien ved hjelp av figurer kledd i autentiske klær fra 1700- og 1800-tallet. Verd å nevne er også Vikingbyen Birka ved Stockholm og den historiske ruten ”I Arns Fotspår” med utgangspunkt i Skara og Västergötlands Museum. Syd for Vänern er det oppstått en ny type ferieform med middelalderbyen Skara som sentrum for opplevelser knyttet til denne tiden, da Sverige ble bygget som nasjon og lover ble stiftet for å skape orden. Opplev Arns Rike, etter Jan Guillous romaner om Arn og hans bravader som korsfarer og rikssamler i Sveariket. Sverige har noe å by på for alle.
Vikingabyn på Gotland og Medeltidsstaden Salve ved Kalmar og Öland er også morsomme å oppleve for både barn og vksne.  Birka og Hovgården er oppført på Unescos liste over Verdensarven.Områder, SverigeMest populære steder SverigeSverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt