Feriehus og hotell, Arvika Midt-Sverige, SverigeOm du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Arvika. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Arvika. Ønsker du overnatting på et hotell i Arvika? Se våre uslåelige priser på hotell, Arvika her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Arvika

Arvika er en åpen og trivelig småby i Värmland, som ligger vakkert til mellom Kongsvinger og Karlstad, ved innsjøen Glafsfjorden. Området rundt Arvika har mange sjøer og flott natur med en mengde rekreasjonsmuligheter. Selve Arvika by er en typisk ”klassisk” svensk småby med kirken på byens høyeste punkt, og en kvadratisk byplan med til dels gammel bebyggelse. Arvika har flere severdigheter å by på: Arvika Fordonmuseum i sentrum ved brannstasjonen har en enorm samling veterankjøretøyer med en mengde biler, motorsykler og hestevogner.

Mer om Arvika


Arvika er spesielt kjent for sine mange virksomheter innen kunsthåndverk og -industri, noe du kan lære mer om på Rackstadmuseet rett utenfor byen. Sågudden Museum er en samling eldre hus som forteller om det gamle bondesamfunnet i vestre Värmland. Her er lekeplass, museumsbutikk og kafé. I distriktet rundt Arvika finnes det mange hembygdsgårder med gamle hus, interiører og bomiljøer. Arvika har flere håndverksmuseer der du kan se hvordan brukskunst blir til. I distriktet rundt Arvika finnes det mange fortidsminner. Arvika byr dessuten på en mengde shoppingmuligheter.

Steder, Midt-Sverige

Arvika, Sverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt