Feriehus og hotell, Sälen Midt-Sverige, SverigeOm du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Sälen. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Sälen. Ønsker du overnatting på et hotell i Sälen? Se våre uslåelige priser på hotell, Sälen her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Sälen i Sverige – et populært skisted!

Fantastisk natur og et enormt alpinanlegg med en mengde tilbud for alle gjør Sälen også til barnefamilienes favoritt. I Sälen er det masse å gjøre, både vinter og sommer. Sälen er et ypperlig feriemål, både vinter og sommer, selv om vintersportsstedet Sälen nok er mest kjent og ditto besøkt. Spesielt i vintersesongen har Sälen derfor et yrende uteliv og masse av aktivitetstilbud knyttet til alpinsport. Mange finner veien hit, både med og uten barn.

Mer om Sälen i Sverige.

Sälen er ett av Sveriges ledende og mest populære vintersportssteder. Her er det en mengde muligheter, alt fra det enkle for barnefamilier, til mer avanserte tilbud for dem med topp ferdigheter, som søker utfordringer. Alt innen alpine sportsgrener og aktiviteter finnes her. Et av Sälens mål er å kunne by på utfordringer for alle ferdighetsnivåer. Alpinanlegget er meget omfattende.  Du skal stå lenge på ski før du trenger å kjøre i egne spor her! I tillegg til skisport, finnes en hel drøss andre spennende og annerledes aktiviteter her i Sälen.

Partyliv, fornøyelser og fluefiske

Her er det partystemning after ski – de luxe! Om sommeren oppstår et annerledes Sälen: Nå tar naturelskerne over. Terrenget er som skapt for sommeraktiviteter som fotturer, soppsanking, fjellsykling, kanopadling og rafting. Sommerstid er også tilbudene for barnefamiliene mange. Sälen er for øvrig et ytterst populært møtested for fluefiskere. Sälens hembygdsgård, Olnispagården er et levende og spennende bygdemuseum, som har aner helt tilbake fra 1500-tallet. Det finnes masser av fiskemuligheter: Elvene og innsjøene i området er ikke spesielt godt bevart hemmeligheter for sportsfiskerne. Kort sagt er Sälen et feriemål med noe for alle.
Steder, Midt-Sverige

Sälen, Sverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt