Hotell, hytter, hytteutleie og feriehus, Stöten Midt-Sverige, SverigeOm du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Stöten. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Stöten. Ønsker du overnatting på et hotell i Stöten? Se våre uslåelige priser på hotell, Stöten her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus


Se populære reisenettsider som tilbyr hytter

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Stöten i Sverige

Stöten, Sverige og hytter: Det å leie hytte i Stöten, Sverige, kan være en god start på en fin ferieopplevelse. Fantastisk natur og godt utbygde alpinanlegg med en mengde tilbud for alle, gjør Stöten også til barnefamilienes favoritt. I Stöten er det masse å gjøre, både vinter og sommer. Leie av hytte i Stöten i Sverige er blitt svært populært. Det er fordelaktig å leie hytter i Stöten i Sverige. I en hytte står familien fritt til å styre sin egen tid, samtidig som at alt er tilgjengelig for å lage egne måltider når det passer. Stöten er et ypperlig feriemål, både vinter og sommer. Stöten ligger ca 35 kilometer øst for Trysil, rett over svenskegrensen, et par mil nord for Sälen. Avstanden fra Oslo er 245 km. Stöten er Sälens lillebror, men er i ferd med å bli oppdaget av dem som foretrekker litt mindre forhold. Likevel vil du i Stöten oppleve et yrende uteliv og masse av aktivitetstilbud knyttet til alpinsport. Mange finner veien hit, både med og uten barn. Mer om leie av hytter i Stöten i Sverige.

Mer om Stöten

Stöten er i ferd med å bli oppdaget som vintersportssted. I Stöten er det en mengde muligheter, alt fra det enkle for barnefamilier, til mer avanserte tilbud for dem som søker litt kvassere utfordringer. Âlvan er den tøffeste løypa, 1600 meter lang, svart løype som krever sitt. Det er i alt 27 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad, som leder ned til 3 forskjellige ”torg”, som ligger tett ved hverandre. Skidtorget utgjør sentrum i Stötenanlegget og er omkranset av hotell, leiligheter, butikker og badeanlegget Vattufjäll som blant annet har spa og svømmebasseng, bowling og golfsimulator. Når heisene stenger, er det afterski og dans til orkester som gjelder. I Stöten finnes ellers spa, svømming, bowling og badstue. Her finnes det barer, en intim italiensk restaurant, et brasseri, diskotek og nattklubb. Terrenget rundt Stöten er som skapt for sommeraktiviteter som fotturer, fjellsykling, klatring, kanopadling og rafting. Sommerstid er også tilbudene for barnefamiliene mange. Stöten er for øvrig en godt bevart hemmelighet for fluefiskere. Kort sagt er Stöten et feriemål med noe for alle. 
Steder, Midt-Sverige

Stöten, Sverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt