Feriehus og hotell, Åre Nord-Sverige, SverigeBeste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Åre i Sverige

Fantastisk natur og et enormt alpinanlegg med en mengde tilbud for alle gjør Åre også til barnefamilienes favoritt. I Åre er det masse å gjøre, både vinter og sommer. Åre er et ypperlig feriemål, både vinter og sommer, selv om vintersportsstedet Åre nok er mest kjent og ditto besøkt. Spesielt i vintersesongen har Åre derfor et yrende uteliv og masse av aktivitetstilbud knyttet til alpinsport. Mange finner veien hit, både med og uten barn.

Mer om Åre i Sverige.

Mange reiser til Åre i Sverige for å oppleve hygge, mat og dorske feriedager. Åre er Nord-Europas største vintersportssted. Her er det en mengde muligheter, alt fra det enkle for barnefamilier, til mer avanserte tilbud for dem med topp ferdigheter, som søker utfordringer. Alt som er knyttet til ski og andre alpine sportsgrener og aktiviteter finnes her. Åres målsetting er å kunne tilfredsstille alle interesser og ferdighetsnivåer. Åre og nabobygda Duved ligger helt i verdenstoppen når det gjelder snøbrett, telemark og carving. Selv ekstremopplevelser som helikopterskiing er mulig her. Heissystemet er enormt. Du skal stå lenge på ski før du trenger å kjøre i egne spor her! I tillegg til skisport, finnes en hel drøss andre spennende og annerledes aktiviteter her i Åre: Vi tar med snøscootersafari, hundespannkjøring, isbrevandring, bare for å ha nevnt noe.

Uteliv, fornøyelser og aktiviteter

Her er det partystemning, som vil få alpene til å fortone seg som et gamlehjem! Om sommeren gjennomgår Åre og Duved en forandring som du kanskje ikke trodde var mulig. Nå tar naturelskerne over. Terrenget er som skapt for sommeraktiviteter som fotturer, fjellsykling, klatring, kanopadling og rafting. Sommerstid er også tilbudene for barnefamiliene mange. Åre er for øvrig et ytterst populært møtested for fluefiskere. Elvene, strykene og innsjøene i nærheten er ikke spesielt godt bevart hemmeligheter for disse lidenskapelige sportsfiskerne! Kort sagt er Åre et feriemål med noe for alle. 

 

 

Steder, Nord-Sverige

Åre på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt