Feriehus og hotell, Østersund Nord-Sverige, SverigeOm du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Østersund. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Østersund. Ønsker du overnatting på et hotell i Østersund? Se våre uslåelige priser på hotell, Østersund her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Østersund

Østersund er en by med ca 45 tusen innbyggere som ligger ved en av Sveriges største innsjøer, Storsjøen. Östersund har masse å tilby av aktiviteter for både barnefamilier og kulturinteresserte. Östersunds kanskje største attraksjoner Storsjöbadet. Östersunds nyrenoverte eventyrbad med muligheter for aktiviteter, gøy, eventyr, avslapping og trening. Her finns tre vannsklier, en vannpist og et eventyrbad for de små, samt en stor, herlig relax-avdeling – og en stor kafé med omfattende tilbud. Et stort utendørs basseng og en strandvolleyballbane er åpne sommerstid. Ypperlig for hele familien. Östersund har et trivelig åpent sentrum med gode shoppingmuligheter og mange kafeer og restauranter med omfattende tilbud til hele familien.

Mer om Østersund


Östersund er ingen gammel by. Den ble grunnlagt som by i 1786. Da hadde den vært selvstendig i 141 år, styrt av Jämtene selv. Før det var området underlagt Norge siden 1187. Selv i dag ønsker Jämtene å styre sin egen landsdel som en republikk, litt spøkefullt kanskje. Men de er opptatt av sin fortid og sine særegenheter og tradisjoner, som de ønsker å ta vare på. Det årlige høydepunktet i Östersund er den festivalen Storsjöyran, som går av stabelen i juli. Östersund kan også by på Frösö Zoo med mer enn 700 dyr fra fjern og nær, samt Moose Garden, en helårs elgsafaripark. MultiChallenge har en mengde utfordringer og aktiviteter for barna, som innendørs gokart, Slotcars (bilbane), klatrevegg, eventyrlekeområde, etc. Polaris bowlingbane er også et sted der barn og voksne kan ha det gøy sammen.

Litt om Östersund og kulturhistorie

På Jamtli Museum i Östersund kan hela familien oppleve Jämtland og Härjedalens kulturhistoria på en morsom og underholdene måte. Faste utstillinger om länets fortid blandes med gjesteutstillinger med forskjellige temaer. På Jamtli kan hele familien se hvordan folk levde før i tiden, og for eksempel oppleve hvordan det var å være barn for 100 år siden. Utendørsområdet lokker med en herlig park og spennende historiske miljøer. Juvelen i Jamtli Museums omfattende samlinger er en bildevev fra vikingtiden, som altså er mer enn 1000 år gammel! Frösö kyrka fra 1100-tallet er også verd et besøk. Storsjöen kan man oppleve med dampbåten SS Thomée fra 1875, den eldste i drift i Sverige, og kanskje få et glimt av Storsjöuhyret, en fjern slekting av Loch Ness-monsteret.Steder, Nord-Sverige

Østersund, Sverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt