Hotell og feriehus, Öland Sør-Sverige, SverigeOm du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Öland. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Öland. Ønsker du overnatting på et hotell i Öland? Se våre uslåelige priser på hotell, Öland her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Öland

Øland, Sverige og feriehus: Det å leie feriehus på Öland, Sverige, kan fort ble din fineste ferieopplevelse. Omgitt av hav, lang og smal, med en svært viktig beliggenhet, er det mange karakteristiske trekk ved Øland. Den sørlige delen av øya er på Unescos liste for Verdensarven. Nærheten til havet, med alle mulige aktivitetstilbud, gjør Øland til barnefamilienes favoritt! Leie av feriehus i Öland, Sverige er blitt svært populært.I et feriehus på Öland står familien fritt til å styre sin egen tid. Man gjør det man selv vil, når man vil det. Samtidig er alt tilgjengelig for å lage egne måltider når det passer. På Öland er det alltid masse å foreta seg. Öland har så mange severdigheter av nasjonal og internasjonal klasse att det egentlig behøves mer enn en vanlig ferie for å få med seg alle. Landskapet er noe for seg.

Familens Öland

Den nordligste skogsrike delen av øya, med Ekopark Böda, er spesiell. Her kan man vandre i Trollskogen eller bade i Bödabukten på Sveriges lengste sandstrand. I sør finnes Södra Ölands Stora Alvar. På den aller sydligste odden står fyrtårnet Långe Jan. Mange finner veien hit, både med og uten barn. Øland er ellers berømt for sin skjønnhet, egenart og mange kvaliteter. Her er en mengde aktiviteter som båutleie, vannski, bading, krabbefiske, golf, noe så originalt som Lådbilslandet, en lastebilpark for barna, samt dyreparken Öland Djur & Nöjespark. Kort sagt er Øland et feriemål med noe for alle. Alle som leier feriehus på Øland, Sverige får masse godt å tenke tilbake på. For det er trivsel i et feriehus på Öland, Sverige!

Mer om Öland

Øland er også et paradis for de kulturinteresserte. Öland har vært bebodd i flere tusen år. Øya har på grunn av sin strategisk viktige beliggenhet i nærheten av Gotland, hatt stor betydning gjennom historien. Her finnes gedigne forsvarsverk fra flere historiske perioder. Eketorps borg har for eksempel husrester helt fra jernaldertid to tusen år tilbake, omgitt av en imponerende mur fra middelalderen, bygget tusen år senere. Dette understreker nettopp betydningen av øyas beliggenhet. Ölands tolv gamle kirker er et must for den kulturinteresserte. Har kan du se arkitektur og kirkekunst fra de første romanske kirkene på 1000-tallet, til kirker i barokkstil fra 16 og 1700-tallet. Den enestående blandningen av natur og kultur gjør at øya har noe å tilby alle, uansett interesser.

Steder, Sør-Sverige

Öland, Sverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt