Feriehus og hotell, Borås Sør-Sverige, SverigeOm du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Borås. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Borås. Ønsker du overnatting på et hotell i Borås? Se våre uslåelige priser på hotell, Borås her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Borås

Borås er en grønn og vakker by med om lag 65 tusen innbyggere, som ligger cirka 8 mil øst for Göteborg. Byen har tradisjonelt vært en by med mange tekstilfabrikker, og noen av dem er fortsatt i virksomhet langs elven Viskan, som renner gjennom byen. Borås ble grunnlagt i 1620 av Gustav II Adolf, for at kleskramkarene skulle få en egen by med forhold tilrettelagt for tekstilproduksjon og -handel. Borås har mange velholdte friluftsbad. Almanäs ligger eksempelvis kun 3 små kilometer å spasere fra sentrum. Stadsparkbadet er et anlegg med 27 graders vann hele året, 60 meter sklie og klatrevegg! Borås har også en spennende dyrepark med mer enn 80 dyr fra hele verden, blant annet elefanter.

Mer om Borås

Et annet tilbud til barnefamilier er Navet Science Center, der ungene kan teste sine tekniske ferdigheter. Det finnes også innendørs og utendørs gokartbaner i Borås, med aldersgrense 9 år. Verkstan tekstilmuseum er et tilbud for alle aldergrupper. Her er det tøy og garn, og bare å sette i gang. Borås har mange også flotte parker, som Stadsparkern og Ramnaparken med friluftsmuseet Borås Museum, hvor du kan se hvordan folk levde før i tiden blant en samling gamle hus helt tilbake fra 1600-tallet. Om sommeren er det utendørs servering av mat og drikke langs elven Viskan, i trivelige omgivelser. Utenfor Borås ligger Hedareds kapell fra 1500-tallet, Sveriges eneste stavkirke.

 
Steder, Sør-Sverige

Borås, Sverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt