Feriehus og hotell, Helsingborg Sør-Sverige, SverigeOm du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Helsingborg. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Helsingborg. Ønsker du overnatting på et hotell i Helsingborg? Se våre uslåelige priser på hotell, Helsingborg her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Helsingborg

Helsingborg ved Öresund kalles sundets perle og er en ualminnelig vakker by, beliggende der avstanden til Danmark er minst. Helsingborgs nærhet til havet gjør byen til en populær og flittig besøkt badeby. Midt i hjertet av Helsingborg ligger nemlig Örestrandsbadet, en super badestrand med finkornet hvit sand, langs den nybygde strandpromenaden, rett nord for Helsingborgs havneområde. Videre nord er det flere strender. Også sør for havnen er det lange strender, noen av dem reservert for kiting, som er populært på grunn av fine vindforhold. Kullgatan var Sveriges første gågate, og er fremdeles shoppinggate nummer én i Helsingborg. Helsingborg har en mengde restauranter, kafeer, barer, diskoteker og klubber. Det er et livlig kvelds- og natteliv i Helsingborg, og mange konserter og teaterforestillinger. Det flotte rådhuset, bygget i middelalderstil i rød murstein, er med sitt karakteristiske tårn et viktig landemerke i byen.

Mer om Helsingborg

Helsingborg er en av Sveriges eldste byer, og har hatt offisiell bystatus siden 1085. Den strategiske beliggenheten har medført at Helsingborg har en broket historie med mange voldsomme hendelser. Det 34 meter høye tårnet Kärnan er resten av den viktige festningen som lå her på 1100-tallet, som en viktig del av svensk – og i perioder – dansk forsvar. Helsingborg har flere severdigheter, som Dunkers kulturhus, tegnet av den danske arkitekten Jørn Utzon, samt Fredriksdals Friluftsmuseum, med et utvalg av historiske hus fra både by og omland. Ramlösa Brunn ligger 5 kilometer sørøst for Helsingborg, og Sofiero Slott var Gustav VI Adolf sin residens, særlig kjent for sin vakre park med mer enn 300 arter rododendron. Sancta Maria kyrka på Strandborgen er en 1300-tallskirke som erstattet den første sandsteinskirken fra 1100-tallen. Sancta Maria er bygget i en dansk teglsteinsgotisk stil, og inneholder blant annet en altertavle fra 1400-tallet.
Steder, Sør-Sverige

Helsingborg, Sverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt