Feriehus og hotell, Malmø Sør-Sverige, SverigeOm du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Malmø. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Malmø. Ønsker du overnatting på et hotell i Malmø? Se våre uslåelige priser på hotell, Malmø her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Malmö

Malmö er Sveriges tredje største by, grunnlagt på 1200-tallet og Sveriges inngangsport mot Europa. Malmö har masse å tilby sine feriegjester, som for eksempel flotte badestrender ved Ribersborg, Sibbarp, Klagshamn og Scaniabadet. I løpet av det seneste tiåret har Malmö gjennomgått en dramatisk forvandling. Denne postindustrielle, kosmopolitiske byen har ”tatt tilbake” strandpromenaden og menneskenes nærhet til havet. Her er det nå bygd nye bydeler fulle av interessant og moderne arkitektur, som den spektakulære ”skyskraperen” Turning Torso. Malmö har et yrende gateliv og et tilsvarende livlig uteliv. Malmö er en by med innbyggere fra 164 nasjoner med 100 språk, og det gjenspeiles på enestående vis i byens myriade av restauranter og kafeer, basert på en mengde lands kjøkken, fra både fjern og nær. Til tross for den enorme ekspansjonen er Malmö fortsatt en liten, vennlig og behagelig by der nesten alt ligger innenfor gangavstand.

Mer om Malmös severdigheter og shoppingstrøk

Malmös gamle sentrum er lite, koselig og intimt, og er samlet rundt Stortorget, Lilla Torg, Gustav Adolfs torg og Davidshalls torg. Her kan du rusle rundt i de idylliske gågatene, der de fleste severdigheter, attraksjoner, restauranter og butikker ligger på kort gåavstand. I sentrum er det mange interessante bygninger fra ulike historiske epoker, blant annet de gamle trehusene fra 1500-tallet. Malmö Konstmuseum er et av de største kunstmuseene i Sverige, med en fantastisk beliggenhet i renessanseslottet Malmöhus. Museet har en imponerende permanent utstilling av kunst og kunsthåndverk, helt fra 1500-tallet fram til i dag. Byens rådhus på Stortorget er opprinnelig bygd i hollandsk renessansestil i 1546, men ble ombygd i 1860-årene av arkitekt Hugo Zettervall. Kun kjelleren står igjen i opprinnelig form. På stortorget ligger også det flotte seks etasjers høye huset til myntmester Jörgen Kock 1525 med trappegavler. St Petri kyrka fra tidlig 1300-tall er Malmös katedral ligger rett ved Stortorget.

Shoppingbyen Malmö

Malmö er shoppingbyen fremfor noen, med hele 800 butikker og 7 kjøpesentre: Hansa, Triangeln, Caroli, Balthazar City, Storgatan, Åhléns og Mobilia. I Malmö er alt i gangavstand. Her er et enormt utvalg av spennende butikker, småbutikker, varehus og kjøpesentre i en attraktiv bykjerne der det hovedsakelig er gågater. Det viktigste shoppingstrøket går fra Stortorget og Lilla Torg, via Södergatan, forbi Gustav Adolfs Torg og videre sørover langs Södra Förstadsgatan.

Malmö, København og Europa

Den storslåtte Øresundbroen ble åpnet i år 2000 og binder Malmö sammen med den danske hovedstaden København, bare 20 minutter unna. De to byene med omland utgjør nå en egen storbyregion; en av de mest ekspansive, spennende og energiske i Nord-Europa. Malmö er et ideelt utgangspunkt dersom man vil utforske denne nye regionen. På mindre enn en time kan man nå ikke bare to storbyer, men også en rekke historiske og pittoreske byer og landsbyer, flotte strender samt imponerende slott og herregårder.
Steder, Sør-Sverige

Malmø, Sverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt