Hotell og feriehus, Skara Sør-Sverige, SverigeOm du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Skara. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Skara. Ønsker du overnatting på et hotell i Skara? Se våre uslåelige priser på hotell, Skara her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Skara

Skara Sommarland, Sverige og feriehus: Det å leie feriehus i Skara Sommarland, Sverige, kan bli en knallopplevelse for alle barnefamilier. Dessuten finnes det kulturskatter av verdensformat rett i nærheten: Du befinner deg midt i Arn rike, med flere middelalderkirker, ruiner, slott og klostre! Feriehus i Skara Sommarland, Sverige er blitt svært ettertraktet. I et feriehus står familien fritt til å styre sin egen tid, samtidig som at alt er tilgjengelig for å lage egne måltider når det passer. Du vil oppleve at det alltid er masse å foreta seg her. I Skara Sommarland finner du alt det som skal til for barnefamilier - masse moro i fellesskap.

Mer om Skara og Sommerland

Skara Sommarland er Nordens største bade- og lekeland – på størrelse med 60 fotballbaner! Her finnes utendørs badeland med vannrutsjebaner, vanntuneller, karuseller, klatreborg, radiobiler og masse annet; til sammen hele 45 attraksjoner! Skara Sommarland kan by på hygge, god feriestemning og aktive feriedager med masse moro for ungene. I Skara Sommarland betaler du én eneste gang, og så har du tilgang til alle de attraksjonene og aktivitetene du bare orker. Er du mindre enn en meter, slipper du inn gratis. Her er berg-og-dalbane, gocartbane for barn, flere badeanlegg og masse annen moro. Anlegget er utrolig populært og en mengde barnefamilier finner veien hit i løpet av sommeren.

Skara og middelalderens Arn

Skara er også et funn for de kulturinteresserte. Området rundt Skara er vel kjent for sin skjønnhet, egenart og mange kvaliteter. Skara er i sentrum av Arns Rike, med en mengde spor etter middelalderen. I middelalderen var Skara selve maktsenteret – en storby med marked og over 900 fastboende. Herfra vokste et helt nytt samfunn fram som ble grunnlaget for nasjonen Sverige. Det var i dette området Sveariket i sin tid oppstod som stat, i århundrene etter vikingtiden slutt. Det er relativt kort vei til de forskjellige kirkene og småstedene som er nevnt i Jan Guillous bøker om eventyreren og tempelridderen Arn. Flere av middelalderkirkene er åpne for publikum. Det er lagt mye arbeid i å gjøre middelalderen tilgjengelig for turister, med merkede ruter etc. 
Steder, Sør-Sverige

Skara, Sverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt