Feriehus og hotell, Strømstad Sør-Sverige, SverigeHotell og hytteutleie Strømstad: Ønsker du å leie hytte eller trenger du overnatting på hotell? Vi har laget en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hoteller, Strømstad. Ut fra dette brede utvalget kan du raskt finne hotell og hytter i alle prisklasser. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Strømstad. Ønsker overnatting på et hotell, Strømstad? Se våre uslåelige priser på hotell, Strømstad her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Strømstad i Sverige

En tur til Strømstad i Sverige, kan bli starten på en ferieopplevelse du sent vil glemme. Her bor du i nærhet til den storslagne skjærgården med alle mulige tilbud, som gjør Strømstad til barnefamilienes favoritt. Mange finner veien hit, både med og uten barn. Strømstad er som skapt for shopping. Her har klassisk norsk grensehandel blitt perfeksjonert gjennom årtiene. De fastboende skjønner til og med norsk! Her er mengder av butikker av alle slag, alt fra systembolag til møbelbutikker og supermarkeder. Det er mange norske familier som elsker dette området og velger å feriere her i sommersesongen. Hit kommer både barnefamilier og andre som har sans for den svenske vestkysten.

Kulturtilbudet i Strømstad, Sverige.

Strømstad er også interessant for den kulturinteresserte. I veikrysset der du tar av E6 nordfra, ligger det et gravfelt med flere hauger. Noen hundre meter før du kommer hit står et skilt med severdighetssymbol til Blomsholm. Dette er en vakker herregård i original ”tilstand”, som er verd å stoppe ved. Drøye hundre meter videre innover kan du beskue en av Sveriges flotteste steinsettinger på en høyde opp til høyre. Ta turen opp. Her er det satt 48 steiner i skipsform en gang i vikingtiden, kanskje som et minne om erobring eller en stormanns død. På den andre siden av veien finner du et landskap som innbyr til nærmere undersøkelser. Her er flere gravhauger spredt rundt i et kupert landskap. Infoskilt er oppsatt flere steder.

Trehusbebyggelsen i Stömstad, kirker og annen kultur

I Strömstad finnes det også en fin trehusbebyggelse, og mange flotte kirker i distriktet rundt: Skee kirke og Mo kirke ved den gamle Bullarevägen litt lengre syd, ble oppført i tømmer i 1664. Merk også at Tanums Helleristningsmuseum og Vitlycke museum være vel verd et besøk hvis du reiser for å se på det enorme helleristningsfeltet i Tanum. Dette er så enestående at det oppført på Unescos liste over verdensarv. Västkustens skjærgård er også viden berømt for sin skjønnhet egenart og mange kvaliteter.

Familieopplevelser i Strömstad

Det er mye å finne på for familier i Stömstad og området rundt. Her er en mengde aktiviteter som båutleie, vannski, bading, krabbefiske, golf og badeland. Fra Strömstad havn, der lokale personligheter gjerne treffes for en kaffekopp, går det ferger både til sagnomsuste, vakre Koster, og til Norge. Kort sagt er Strömstad et feriemål med noe for alle
Steder, Sør-Sverige

Strømstad, Sverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt