Hotell, Tanum - Grebbestad Sør-Sverige, SverigeOm du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Tanum - Grebbestad. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Tanum - Grebbestad. Ønsker du overnatting på et hotell i Tanum - Grebbestad? Se våre uslåelige priser på hotell, Tanum - Grebbestad her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus


Verd å vite om Tanum - Grebbestad

Det å leie feriehus i Tanum eller Grebbestad, Sverige, kan innebære en fenomenalt givende ferieopplevelse. Nærhet til den storslagne skjærgården med alle mulige tilbud, gjør Tanum til barnefamilienes favoritt. Dessuten finnes en kulturskatt av verdensformat her: Helleristningene på Unescos liste for Verdensarven! Leie av feriehus i Tanum, Sverige er blitt svært populært.

Mer om Tanum og GrebbestadDet er fordelaktig å leie feriehus i Tanum eller Grebbestad, Sverige. I et feriehus står familien fritt til å styre sin egen tid, samtidig som at alt er tilgjengelig for å lage egne måltider når det passer. Enten du bor med nærhet til sjøen, eller mer landlig, vil du oppleve at det alltid er masse å foreta seg. Mange finner veien hit, både med og uten barn. Västkustens skjærgård er viden kjent for sin skjønnhet, egenart og mange kvaliteter. Her er en mengde aktiviteter som båutleie, vannski, bading, krabbefiske, golf og badeland.

Mer om Grebbestad

Grebbestad er kjent som en av "Bohusläns Pärlor" med sin originale trehusbebyggelse bevart og den lune fiskerhavna. Her gjør man mye for at stedet skal fremstå som det har gjort i det siste århundret. Grebbestad er idyllisk og har smale krokete veier og stier mellom husene. Nærheten til havet og fine sandstrender innebærer gode bademuligheter. Mange benytter også anledningen til å fiske i havet når de er her.

Mer om Tanum


Tanum er også et paradis for de kulturinteresserte. Her ligger nemlig mer enn 4000 års nordisk historie bokstavelig talt opp i dagen. Og dette er virkelig noe for seg selv: Her har våre nære og fjerne slektninger 120-130 generasjoner tilbake i tid hugget bilder inn i fjellet for ettertiden - helt siden bronsealderens begynnelse ca 1800 år f Kr. Dette enorme helleristningsfeltet i Tanum er så enestående at det oppført på Unescos liste over verdensarv. I følge Unesco er helleristningsområdet er et unikt eksempel på bronsealderkunst av høyeste kvalitet – en kulturskatt i verdensklasse! Området er enormt og strekker seg over flere kilometer. Dette er en severdighet man ikke skal la gå fra seg. Tanums Helleristningsmuseum og Vitlycke museum bør du også ta med deg, når du først er her. Her kan du få guidede omvisninger og se helleristninger, oppleve en rekonstruert bronsealdergård og se håndverk utført på bronsealdervis. Du får også en spennende innføring i hva arkeologi er. Kort sagt er Tanum et feriemål med noe for alle. Alle som leier feriehus i Tanum, Sverige får masse godt å tenke tilbake på. For det er trivsel i et feriehus i Tanum, Sverige!
Steder, Sør-Sverige

Tanum - Grebbestad, Sverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt