Hotell og feriehus, Varberg Sør-Sverige, SverigeOm du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Varberg. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Varberg. Ønsker du overnatting på et hotell i Varberg? Se våre uslåelige priser på hotell, Varberg her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Varberg

Varberg er en gammel vakker havneby på Sveriges vestkyst, om lag 100 kilometer sør for Gøteborg. Varberg har fergeforbindelse med Grenaa i Danmark. Kysten sør for Varberg har fine badestrender, spesielt er den kilometerlange sanstranda ved Apelviken fin. Mange kommer også hit for å surfe eller kite, på grunn av gunstige vindforhold.

Mer om Varberg

Varbergs festning med Länsmuseet Varberg er en av Hallands største attraksjoner og er åpen døgnet rundt, hele året. Festningen har aner fra middelalderen og binder sammen dansk og svensk historie. Dette er et unikt forsvarsanlegg med velbevarte bastioner fra 1200-tallet, og festningens mektige silhuett er et hallandsk landemerke ved havet. Innenfor festningens murer finnes i dag restauranter, fylkesmuseum, vandrerhjem og smie. Länsmuseet Halmstad har et bredt tilbud av hallandsk, svensk og internasjonal kunst. Hamnmagasinet i Varberg er et varsomt restaurert kulturhus bygd i 1874, som i dag er fylt med kreativitet og spennende mål for besøk så som glasshytte, sølvsmie, keramiker, Varbergs Kunsthall og Varbergs Kunstforening med fint grafikkatelier. KungsRike er et fellesnavn for severdighetene Fjärås Bräcka, Äskhults 1700-talls by, Tjolöholms slott og over 50 besøksmål i bygdene rundt.
Steder, Sør-Sverige

Varberg, Sverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt