Hotell og feriehus, Vimmerby Sør-Sverige, SverigeOm du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Vimmerby. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Vimmerby. Ønsker du overnatting på et hotell i Vimmerby? Se våre uslåelige priser på hotell, Vimmerby her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Vimmerby og Astrid Lindgrens Verden

Astrid Lindgrens Verden, Sverige og hytte eller feriehus: I Vimmerby finner du også Astrid Lindgren Gården, som er en utstilling med minner om hennes liv og gjerning som tema. Vimmerby er barnefamilienes by, her er alt tilrettelagt for at barn og voksne skal kose seg sammen. Det er fordelaktig å leie hytte eller feriehus i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Sverige. I et feriehus står familien fritt til å styre sin egen tid, samtidig som at alt er tilgjengelig for å lage egne måltider når det passer. Du vil oppleve at det alltid er masse å foreta seg her. I Astrid Lindgrens Verden finner du alt det som skal til for barnefamilier - masse moro i fellesskap. Bo i hytte eller feriehus og opplev Astrid Lindgrens Verden!

Mer om Vimmerby og Astrid Lindgrens Verden, Sverige

 
Det er populært å leie hytte eller feriehus i Astrid Lindgrens Verden i Sverige for å oppleve hygge, god feriestemning og aktive feriedager med masse moro for ungene. I Astrid Lindgrens Verden finner du miljøer og skikkelser fra Lindgrens kjente eventyr og historier. Her er Emil, Pippi, Rasmus på Loffen, Madicken, Karlsson på taket, Ronja Røverdatter og alle de andre. Anlegget er utrolig populært og en mengde barnefamilier finner veien hit i løpet av sommeren. Her i Astrid Lindgrens Värld finner du Villa Villekulla, Den lilla Staden, en et Vimmerby i miniatyr, et eget lite Lønneberga, miniatyrbyen Bullerbyn, borgen til Ronja Røverdatter, og Körsbärsdalen. For å komme hit må man først ta sig forbi Tengils soldater, som hersker i Törnrosdalen, den andra dalen i Nangijala. Gjett om det er spennende! Vimmerby er for øvrig en koselig liten typisk Smålandsby. Litt søvnig, men våken nok til å få full fart i ungene! I Småland finnes også en rekke severdigheter for den kulturinteresserte. Her er gallerier, museer og middelalderkriker. Kort sagt er Astrid Lindgrens Verden et feriemål med noe for alle. 
Steder, Sør-Sverige

Vimmerby, Sverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt