Feriehus og hotell, Stockholm Stockholm og omegn, SverigeOm du skal leie hytte eller ønsker overnatting på hotell finner du et stort utvalg til lave priser her, i tillegg til et godt utvalg mer eksklusive hotell eller hytter – hvis du er ute etter det. Vi gir deg en oversikt over nettsider som tilbyr hytteutleie og hotell, Stockholm. Se populære reisenettsider for hytteutleie her.

Hotell Stockholm. Ønsker du overnatting på et hotell i Stockholm? Se våre uslåelige priser på hotell, Stockholm her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Europas ledende på feriehus

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Stockholm i Sverige

Stockholm, Sverige og feriehus: Det å leie feriehus i Stockholm, Sverige, kan bli starten på en ferieopplevelse du sent vil glemme. Her bor du i nærhet til den storslagne Stockholmsskjærgården med alle mulige tilbud, som gjør Stockholm til barnefamilienes favoritt. Dessuten finnes også kulturskatter format i denne vakre byen, som blant andre Medelhavsmuseet og Nordiska museet. Leie av feriehus i Stockholm, Sverige er blitt svært populært. Mange velger også å leie feriehus i Stockholms vakre skjærgård, og reiser inn til hovedstaden med en av de mange fergene.

Mer om Stockholm

Det er fordelaktig å leie feriehus i Stockholm, Sverige. I et feriehus står familien fritt til å styre sin egen tid. Samtidig er at alt er tilgjengelig for å lage egne måltider når det passer. Alle norske barn liker maten her, men det er likevel godt å kunne være uavhengig av andre. Enten du reiser med eller uten barn, vil du oppleve at det alltid er masse å foreta seg. Overalt i Stockholm finner du parker og lekeplasser, svømme- og sportstilbud for barn i alle aldre. Offentlig transport er tilrettelagt for å frakte barn og barnevogner, og i helgene kan barn under 12 år reise gratis på busser og t-bane. Stockholm er også som skapt for shopping.


Mer om feriehus i Stockholm, Sverige.


Det er mange norske familier som elsker denne byen og velger å feriere her i sommersesongen. Hit kommer både barnefamilier og andre som har sans for den svenske hovedstaden. Du finner mange av de mest populære familiedestinasjonene innen gåavstand på Djurgården i det sentrale Stockholm. Her er friluftsmuseet Skansen, med Lill-Skansen dyrepark for de minste og et stort terrarium fullt av eksotiske dyr. Her er også tivoli-parken Gröna Lund, Aquaria vannmuseum og Junibacken hvor du kan møte alle de kjente og kjære figurene fra Astrid Lindgren og andre eventyrverdener. Stockholm som by er over 700 år gammel og den er fordelt på 14 øyer på østkysten av Sverige mot Østersjøen.


Oppdagelsesferd i Stockholm


Du kan nå nesten samtlige av Stockholms mange attraksjoner til fots, og det er også den perfekte måten å oppleve byen på. Du kan også ta en båttur og dermed få et annet inntrykk av Skandinavias største og trolig vakreste by. Hvis du kommer til Stockholm, ta pulsen på byen ved å besøke Östermalm, Stockholms svar på ”Knightsbridge”, og ”Street”, et marked som holdes i helgene på Söder (den sørlige øya). Det gir deg to veldig forskjellige, men fascinerende bilder av den samme byen. Stockholm er også interessant for den kulturinteresserte.  Friluftsmuseet Skansen viser det historiske Sverige og på Vasamuseet kan du oppleve krigsskipet Vasa som sank utenfor Stockholm på jomfruturen i 1628. De yngste foretrekker nok Junibacken hvor de kan møte Astrid Lindgrens verden.


Kunst, kultur og museer i Stockholm


Thielska Galleriet og Prins Eugens Waldermarsudde er to særegne kunstmuseer som holder til i tidligere private slott, og som er berømte for sine samlinger av skandinavisk maleri og skulptur fra perioden rundt det 19. århundre.
 Mange turister forveksler Nordiska museet med slottet. Her finner du en av de fineste samlingene for skandinavisk kultur og historie. Medelhavsmuseet har slotte samlinger fra antikkens Egypt, Helleas, Roma og det nære Østen, ved siden av verdens største samling artefakter fra Kypros. Djurgården er også adressen for mange andre museer og historiske bygninger, noe som gjør den til et spesielt mangfoldig besøksmål som gir påfyll både for kropp og sjel. Mange leier feriehus i Stockholm, Sverige for å oppleve alt det denne store byen har å tilby. Kort sagt er Stockholm et feriemål med noe for alle.
Steder, Stockholm og omegn

Stockholm, Sverige på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt