Pakkereiser, feriehus, hotell, fly og leiebil, Pattaya Sentrale Thailand, ThailandSpar tid når du skal reise til Pattaya eller trenger overnatting på hotell i Pattaya. Her finner du en god oversikt over det du har behov for, til riktig pris. For at det skal være enkelt for deg, har vi utarbeidet en liste over nettsider som tilbyr et rikt utvalg reiser til Pattaya.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Novasol - Leie av ferieboliger

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Motta tilbud på pakkereiser ( hotell/leilighet+fly ) fra flere byråer. Gratis tjeneste

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Pattaya, Thailand

Pattaya er i provinsen Chonburi i det østlige Thailand med en befolkning på over 100.000 og er en av de mest kjente turistdestinasjonene i Thailand, faktisk så besøkes byen av over 5 millioner turister årlig. Pattaya er en kystby og ligger mot Siambukten som er del av Sørkinahavet. Flere andre flotte byer ligger rett ved, blant annet Bang Lamung. Pattaya har mange fastboende nordmenn, eget norsk konsulat og norsk sjømannskirke.

Pattaya er verdenskjent for nattelivet og alle go-go-barene. Selv om sexturismen er synlig i enkelte deler av bybildet er også Pattaya et egnet sted for familieturisme. Det er nemlig store forskjeller mellom de tre buktene som Pattaya består av: Jomitien i sør, Pattaya-stranda med sexturismen i midten og Nakluabukta i nord. Dette gjør at familier fint kan feriere her uten å komme i kontakt med nattklubber og go-go-barene, om man er bevvist på hvor man beveger seg.

Attraksjoner i Pattaya

Av aktiviteter som passer for turister som ikke søker go-go og natteliv kan man nevne flotte attraksjoner som Sri Racha Tiger Zoo, 20 golfbaner, Nong Nooch Tropical Garden og mange imponerende familieparker. Det er også mange flotte badestrender med kjempebra dykkemuligheter i Pattaya, bland annet Pattaya Beach som ligger langs Beach Road og går helt fra nord til sør Pattaya og den flere kilometer lange Jomtien Beach som er lengre sør fra Pattaya sentrum.

Et tips er å ta turen til Nakluabukta som ligger nord for Pattaya Beach, her finner du nemlig spennende fiskevær og thailendere som lever av havet og tar vare på på de rike fisketradisjonene som er unike for området.

Jomtien i Pattaya

Den praktfulle og14 kilometer lange familievennlige Jomtien-stranda ligger ved Pattayas sørlige odde, der er vannet er varmt og krystallrent. I Jomtien er det fantastiske bade-og solingsforhold, og i tillegg er det langgrunt slik at det passer perfekt for barna. Jomtien kan by på brettseiling, kitesufring, dypvannsfisking, dykking, vannski, paragliding og vannscooer.

I tillegg til vannsport kan man også delta på fotturer, hesteridning, skyting og ikke minst de populære båtturene i området. Jomtien har også flere tennisbaner og golfbaner i topp klasse. Familien kan med andre ord kose seg hele dagen på stranda, vandre til noen av de mange strandkafeene som ligger tett til stranda for å nyte den eksotiske maten eller noe kaldt å drikke.

Thailenderne lever av turistene og vet å sette pris på de ferierende og gjør alt for at du og familien skal få et fint opphold.

 
Steder, Sentrale Thailand

Pattaya, Thailand på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt