Feriehus, fly, flybilletter, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil, TunisiaHos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Feriehus, fly, flybilletter, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil. Så, hvis du skal reise til Feriehus, fly, flybilletter, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Feriehus, fly, flybilletter, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil, vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Feriehus, fly, flybilletter, hotell, pakkereiser, leiligheter og leiebil. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Sammenlign å finn beste pris - finn.no/reise

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Motta tilbud på pakkereiser ( hotell/leilighet+fly ) fra flere byråer. Gratis tjeneste

Populære reisenettsider - leie feriebolig


Verd å vite om Tunisia

Tunisia i Nord-Afrika er et land få nordmenn har besøkt. De som har vært der, kan fortelle om et fredelig, vakkert land med gamle idylliske kystbyer og flotte badestrender. De mest populære reisemålene ligger langs den 1300 kilometer lange Middelhavskysten. Her er kystbyene ofte anlagt i bukter eller på odder som i gamle dager var lettere å forsvare mot fiender.

I dag finner du pittoreske fiskerhavner med opprinnelig arkitektur i disse gamlebyene. Her ligger også restauranter og kafeer hvor både turister og fastboende møtes på kveldstid, som ellers ved Middelhavet.

Store deler av Tunisias kystlinje består av flotte badestrender, spesielt i den nordlige delen av landet, og på øya Djerba lenger sør. Nær sagt over alt hvor det er utbygd for turisme, vil du finne en mengde aktivitetsmuligheter på badestrendene.

Den arabiske staten Tunisia er muslimsk, Afrikas nordligste land og grenser til Algerie i vest og til Libya i syd-øst. Omentrent halvparten av Tunisia er en del av ørkenen Sahara, men store deler av arealet som ikke er ørken er svært fruktbar jord.

I nord og nord-øst har Tunisia en 1300 kilometer lang kystlinje mot Middelhavet. Hovedstaden Tunis ligger ved kysten i nord-øst. Atlasfjellenes er nord i Tunisia, lengst mot nord ligger Tell-Atlas med Medjerdalen. Lenger sør ligger Sahara-Atlas med landets høyeste punkt, Djebel Chambi.

Det fjellrike området Dorsale strekker seg mot nordøst til den algeriske grensen og sørover helt ned til slettene ved Tunisbukta.

Mot sør i Tunisia er det høye stepper og åser i tørre områder. De få elvene fører bare vann på enkelte tider av året, og landet har mange lavtliggende saltområder. Tunisia har et typisk middelhavsklima, med varme somre og milde vintre, og det er om vinteren det meste av den årlige nedbøren faller.

Det er vanligvis lite nedbør, men kraftige oversvømmelser kan noen ganger forekomme og gjøre stor skade. De tørre somrene og den varme ørkenvinden fra Sahara kan tørke ut Tunisia, selv de mest fruktbare områdene rammes ofte av tørke.

Severdigheter i Tunisia

Tunisia har også mange flotte, gamle kystbyer og fantastiske badestrender. Tunisia har en 1300 kilometer lang Middelhavskyst, der de mest populære feriestedene ligger. På denne kystlinjen finner du flere områder med mange mils sammenhengende, hvite badestrender.

Du vil finne en mengde aktivitetsmuligheter på de fleste badestrendene. Også øya Djerba lenger sør har flotte bademuligheter. Havnebyene og fiskerlandsbyene ble anlagt i antikken og de fleste har sin opprinnelige arkitektur intakt.

Fra Algerie i vest østover mot kystbyene Tabarka, Bizerte og Rafraf finner du et vakkert landskap med lave klipper, bare avbrutt av de flotte badestrendene. Ved Rafraf vender kysten sydover i retning hovedstaden Tunis.

Hovedstaden Tunis er en livlig og eksotisk havneby, medinaen innenfor de gamle bymurene i Tunis er oppført på Unescos liste over Verdensarven og absolutt verdt et besøk.

 Områder, TunisiaMest populære steder TunisiaTunisia, Tunisia på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt