Hotell, feriehus, leiligheter, leiebil, fly og pakkereiser, Miami Florida, USAHos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Miami. Så, hvis du skal reise til Miami eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Miami, vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Miami. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Sammenlign å finn beste pris - finn.no/reise

Populære reisenettsider - leie feriebolig

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Motta tilbud på pakkereiser ( hotell/leilighet+fly ) fra flere byråer. Gratis tjeneste


Verd å vite om Miami Florida, USA

Miami er en svær ferieby i den amerikanske delstaten Florida med et varmt klima. Miami ligger i Biscayne Bay-området, mellom Everglades og Atlanterhavet. Miami er den mest folkerike byen i kommunen Miami-Dade, men bare den nest største byen i Florida når det gjelder areal, etter Jacksonville.

Det bor 6 millioner i Greater Miami (Miami og omegn). Miami er en verdensmetropol med mange attrasjoner, turister og tilbud. Miami International Airport er hovedflyplassen for Miami-området, og er en av verdens mest travle flyplasser. Andre store flyplasser i Miami er John F. Kennedy International Airport og Fort Lauderdale-Hollywood International Airport.

Tri-Rail er Miamis lokaltog som går nord til syd fra forstedene i West Palm Beach til Miami International Airport. Metrorail (The Metro) er Miamis t-banesyste og består av 22 stasjoner som forbinder Miamis mange forsteder.

I tillegg har du Metromover som er en gratis automatbane, den betjener 22 stasjoner på 3 linjer gjennom Downtown og Brickell. Selve Miami er preget av en lav bebyggelse over et svært område, men strandområdene og Miami Beach har flotte høyhus og hoteller langs de kilometerlange strendene.

Attraksjoner i Miami

Miami i Florida er verdenskjent for hovedattraksjonen Miami Beach, dette er en kilometerlang sandstrand med flotte bademuligheter på den ene siden og massevis av restauranter, kafeer og butikker på den andre siden.

Området ved Ocean Drive på Miamis South Beach er også kjent for sin Art Deco arkitektur, så her lønner det å ha med seg fotoapparatet. Her er det mange stilige hoteller, klubber og restauranter. Alt dette og mange andre severdigheter er omkranset av omgivelser som faktisk har fått pris for å de være peneste og reneste i USA.

Listen med attraksjoner er for lang til å få med seg alt, men av de største bør du få med deg er sumpområdet The Everglades, den gigantiske dyrehagen Miami Metro Zoo, Museum of Science & Planetarium og ikke minst verdensberømte Disney World. Dessuten har Miami flere pene naturområder, flotte parker og mange fornøyelsesparker.

Kort fortalt er det mange grunner til å velge Miami som feriemål.

 
Steder, Florida

Miami, USA på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt