Hawaii, USA

Hos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Hawaii. Så, hvis du skal reise til Hawaii eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Hawaii, vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Hawaii. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Sammenlign å finn beste pris - finn.no/reise


Verdt å vite om Hawaii

Hawaii som også er kalt Sandwich-øyene er USAs 50. delstat og består av en rekke vakre vulkanske øyer i Stillehavet, ca. 3 700 km sørvest for kysten av California. Det er den sydligste staten i USA og har tilnavnet Aloha State. Derfor er det er visum til USA som gjelder på Hawaii.

Øyene er omgitt av korallrev, og verdens største mengde med vulkansk materiale er å finne her. Det varme klimaet, bademulighetene og den skjønne naturen gjør at Hawaii er et veldig populært feriemål, særlig for surfere som vil finne idylliske forhold her.

Hawaii har et tropisk klima, men temperatur og luftfuktighet er ikke plagsom takket være vinden fra øst. Temperaturene på sommeren er rundt 31 grader om dagen og 24 grader om kvelden. Vinterstid ligger den på rundt 28 grader om dagen og rundt 20 om kvelden.

Hawaii er omkranset av vakre øyer og har mye å tilby som du ikke finner i syden. For eksempel en interessant historie for oss nordmenn: sent på 1800-tallet strandet et par norske skip på Hawaii og ble slaver for de innfødte, det sies at omalg en million av dagens innbyggere i Hawaii har norske røtter.

Den kjente militærbasen Pearl Harbor ligger også i nærheten av Honolulu på Hawaii.

Waikiki Beach

Waikiki Beach på Hawaii er verdens mest berømte strand og ligger på sydenden av Oahu, som er den mest kjente øya i Hawaii. Selve stranden ligger i Honolulu som er hovedstaden i Hawai.

Waikiki Beach kan konkurrere med andre berømte strender både når det gjelder opplevelser og uteliv, det er kort vei til restauranter og barer. Det finnes også mange tilbud for familier med barn. Her kan du drive med paraseiling, kajakkpadling, snorkling, dylkking, windsurfing og surfing for å nevne noe.

Mange av øyas beste hoteller ligger på Waikiki Beach og har fasiliteter og aktiviteter i forbindelse med stranden. Rundt Waikiki Beach er det også muligheter for korte utflukter med undervannsbåt og båter med glassbunn.

Severdigheter på Hawaii

Honolulu i Hawaii er en av Hawaiis nasjonalskatter og eneste offisielle statlige residens for kongelige i USA. Waipio Valley ligger på hovedøya Hawaii, her kan du oppleve attraksjoner som hvite fosser og 600 meter høye smaragdfargede klipper og avsidesliggende strender. Du kan også få et glimt av ville hester. Vil du langt bort fra turismen bør du dra langs den nordlige kysten Hamakua, fra Waimea til Hilo.

Waimea ligger midt i Hawaiis cowboy-land. Her finner du bed and breakfasts, gourmetrestauranter og vakre landskap. Det historiske sentrum av Hilo er fullt av kunstgallerier og mange flotte museer.

 Steder, HawaiiMest populære steder USAHawaii, USA på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt