Hotell, feriehus, leiligheter, leiebil, fly og pakkereiser, Chicago Illinois, USAHos oss finner du oversikt over hotell, feriehus, pakkereiser, leiebil, leilighet eller fly, Chicago. Så, hvis du skal reise til Chicago eller trenger overnatting på for eksempel hotell i Chicago, vil du raskt finne det du trenger. Vi har utarbeidet en oversiktlig liste over nettsider som tilbyr reiser til Chicago. Se vår oversikt over populære reisenettsider her.

Beste priser på hotellrom - Hotels.com

Sammenlign å finn beste pris - finn.no/reise

Populære reisenettsider - leie feriebolig

Populære reisenettsider - pakkereiser.

Motta tilbud på pakkereiser ( hotell/leilighet+fly ) fra flere byråer. Gratis tjeneste


Verd å vite om Chicago

Chicago ligger i delstaten Illinois på kysten av Michigansjøen, har over 3 millioner innbyggere og er USAs tredje største by, kun forbigått av New York og Los Angeles. Inkludert forsteder er befolkningsantallet i Chicago mellom 9 og 11 millioner. Byen går også under kallenavnene "Second City" og "The Windy City". Chicago et stort trafikknutepunkt i USA, både for lufttrafikken og jernbanetrafikken. O'Hare International Airport som er Chicagos hovedflyplass er en av verdens mest trafikkerte flyplasser. Langs bredden av Lake Michigan, som er USAs største innsjø, strekker det seg en lang og idyllisk strandlinje. Når du har utsikt over Chicago fra Lake Michigan kan du se en imponerende skyline av høyhus. I sentrum av Chicago finnes det populære gågateområdet Magnificent Mile, massevis av små butikker, museer, teatre og restauranter. Til sammen er det over 50 hoteller, 250 restauranter og 400 forretninger. Alt sammen er lett tilgjengelig i et område der alt er lagt til rette for fotgjengere. I Chicago finner du også alle slags etniske folkegrupper.

Severdigheter i Chicago
En ung og sprek bydel, nordvest for The Loop er Wicker Park. Her er det plenty av småbutikker, bruktbutikker, markeder og spennende kafeer og restauranter. Du bør absolutt få med deg Wicker Park når du er i Chicago. Navy Pier fra 1926 er også en selvsagt attraksjon i Chicago. Her finnes barnemuseum, fornøyelsespark, IMAX kino, Pariserhjul og mye mer. Navy Pier er også utgangspunkt for en rekke ferger og båtturer.

Parker i Chicago
Byens motto er "Urbs in Horto" som er latin for "by i en hage". Det er har vært byens politikk i en årrekke, å utvikle byen som en by med tilgjengelige parker og friluftsarealer for befolkningen. I dag administrerer byen til sammen 552 parker som dekker et samlet areal på 30 km², i tillegg kommer 33 sandstrender (på tilsammen 45 km) og 10 fugle- og villdyr og våtmarksområder.

De mest kjente parkene som samlet dekker rundt en tredel av byens parkarealer, er: Millennium Park, Grant Park, Lincoln Park, Jackson Park og Washington Park. Den største parken i areal er Lincoln Park. Chicagos  parker er brukt til rekreasjon, men også til friluftsaktiviteter som golf, båtliv og sportsaktiviteter. Noen parker er primært for hundehold. I byen parker avholdes det også årlig en rekke aktiviteter, som konserter og festivaler, naturlig nok særlig om sommeren.
Steder, Illinois

Chicago, USA på kart
Anbefalte linker:
Hurtiglenker

Velg land:Hvor vil du reise?
DittFeriested.no - Finn din drømmeferie - raskt og enkelt